Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
 31/99 anonim ***** válasza:
45%
nem fogok tovább vitázni veled.ha eleve nem hiszel benne nem lehet bebizonyitani csak ha veled történik ilyen akkor fogsz hinni ezekbe ennyi...
2011. jún. 27. 22:37
 32/99 anonim ***** válasza:

Jaj azok a real ghosts videók a youtubeon... :D Draco légyszi küldj már egy linket, ami szerinted igaz. Mert én eddig csak olyat találtam, ami photoshoppolva volt, vagy amin cérnával húzogatták a székeket vagy ajtókat. Jah és ne legyen a végén az a sikoltozó hülye kép, mert azt útálom! :D

Szóval tényleg küldj már egy olyan videót, ami igaz!

2011. jún. 27. 22:40
 33/99 anonim ***** válasza:
0%
...van egy weboldal nem tudom a nevét meg nem vagyok rajtuk fen nagyon..de valamelyik discovery n is van ilyen hogy szellem keresők vagy nemtudom mi. de mondom nem hisztek benne nem fogok szorakozni. ami igazi azt is kamunak mondjátok-.-
2011. jún. 27. 22:42
 34/99 anonim válasza:
én is azt javaslom h beszélj a fiaddal, hogy hol a nagypapa, mit csinál, mibe van öltözve, mit mond.... de legyél természetes, ne érezze úgy mintha ez rossz dolog lenne
2011. jún. 27. 22:45
 35/99 anonim ***** válasza:
24%
és nehogy mondja neki valaki hogy nincs ott a nagyapa mer semmi mer akkor a gyerek bolondnak hiszi magát és csak rosszabb lesz
2011. jún. 27. 22:47
 36/99 A kérdező kommentje:
Bocsi,ha nem lesz értelmes amit írok,de jó kis éjszakánk volt,alig aludtam.Sokáig agyaltam azokon a dolgokon amiket itt olvastam,alig tudtam elaludni.Hajnali 3-kor meg a fiam sírására ébredtem,berohantam hozzá,még szinte aludt,ült az ágyban és sírt.Alig tudtam megnyugtatni.Mikor végre lenyugodott,azt mondta,hogy csúnya vagyok,mert lelöktem az ágyról.Mondtam neki,hogy dehogy löktelek,a másik szobában aludtam.De akkor is csúnya vagyok,mert lelöktem az ágyról.Nem vitáztam tovább,végül is nem eshetett le az ágyról,mert mikor bementem,az ágyon ült.Gondolom rosszat álmodott.Megkérdeztem ma tőle,tudja-e miért van itt a nagypapa.Nem tökéletes még a szóhasználata,de annyit értettem a meséjéből,hogy a nagypapa vicces arcokat vág folyton de kicsit ijesztő,mert hegyes a foga,de nem fél tőle.Számomra ez a lényeg.Hogyan tovább?
2011. jún. 28. 10:31
 37/99 Tom Benko ***** válasza:
Megmondani, hogy a nagypapa nem lehet, és figyelni, hogy miket lát a tévében.
2011. jún. 28. 18:52
 38/99 Tom Benko ***** válasza:
drakonak szolics: Ami létezik, azt attól függetlenül lehet bizonyítani, hogy hisz-e benne valaki.
2011. jún. 28. 18:53
 39/99 A kérdező kommentje:
Na jól van,értem,szóval a tv....lehet,hogy rossz helyen tettem föl a kérdésemet,bocsi mindenkitől akit megzavartam az ezotéria témakörbe nem illő problémámmal....
2011. jún. 28. 21:40
 40/99 anonim válasza:
100%

Szerintem nem kell figyelembe venni minden véleményt! Szűrd ki ami számodra hasznos, a többieket meg sz.rd le :D

De az jó ha nem fél attól h látja, meg h hegyes a foga... Továbbra is beszéltesd őt a papáról így te is többet meg tudsz majd erről az egész helyzetről. (Am lehet h leesett az ágyról és vissza mászott mire te bementél, szóval hiheti h valaki -te, vagy papa- lelökte őt)

2011. jún. 28. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!