Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
 41/99 A kérdező kommentje:
Engem csak az rendített meg,hogy azt mondta én löktem le.Soha nem tennék ilyet és ezt ő is tudja.Életemben nem ütöttem még meg senkit és imádom a gyerekeimet.De hajnalok hajnalán nem akartam vele vitatkozni,inkább próbáltam megnyugtatni.
2011. jún. 28. 22:28
 42/99 anonim válasza:
100%
Libabőrös lettem! Ennek tuti utánna nézek! Ez rosszab mint a szellemekkel suttogó film! És télleg a legjobb lenne hogy szépen játékosan kikérdezed őt hogy: hogy van a nagyapja? Itt fog aludni? Készítsek el neki egy ágyat? Nem éhes a nagyapád hozzak egy sütit neki?
2011. júl. 3. 21:56
 43/99 anonim válasza:
Történt azóta valami? Beszéltél vele? Látta még a papát?
2011. júl. 5. 11:25
 44/99 A kérdező kommentje:
Hát,szinte minden nap van valami,lassan már kezdem úgy érezni,hogy nem vagyok ura a helyzetnek.A fiam rendszeresen beszélget a szobájában "egyedül",sőt,nagyon is szeret mostanában egyedül lenni,pedig azelőtt könyörögtem neki,hogy csak egy kicsit játsszon már olyat,amihez én nem kellek.A "nagypapi" nagyon kedves lehet,mert velem nagyon undok,akarnok,dacos a fiam,pedig ő olyan kis bújós,kedveskedő típus.Tegnap vacsinál szépen megterítettem,asztal közepére gyertyát tettem,gondoltam néha kell egy kis hangulatos este.Viszont a fiam amint meglátta,hogy ég a gyertya,azonnal odarohant az asztalhoz és elfújta.KÉrdeztem tőle,hogy mi a gond,miért nem tetszik neki?!Azt felelte egy vállrándítással egybekötve,hogy " a papa nem mer bejönni tőle"....na ekkor én meg kiakadtam,hogy nem is érdekel,hogy nem tud tőle bejönni,mert nem is akarom,hogy bejöjjön.Visszagyújtottam a gyertyát és leültünk vacsorázni.Tiszta őrület ez az egész!
2011. júl. 6. 09:30
 45/99 anonim válasza:
46%
Hat ez nagyon erdekes es en mindenben egyet ertek drakoval ! Es tovabb mi tortent? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
2011. júl. 7. 23:38
 46/99 anonim válasza:
100%

Ne aggódjon ez teljesen természetes :) ha a fia határozottan látja hogy a nagyapja akkor nincs mitől félnie elvégre a családja. Lefogadom hogy az édesapja vagy nem jutott még tovább, vagy egyszerűen "eljön". kötődik magukhoz... én csak biztonságba érezném magam :)

15/L

2011. júl. 7. 23:38
 47/99 anonim ***** válasza:
Azt mondják egy szellem 45 napig marad a földön vagy valahogy így... Ugorj el a templomba és szenteltesd fel a házat! Látszik hogy a gyerekeddel nem tesz ez jót.. Ha nem lesz semmi, akkor pedig irány a pszihológus. Jobbat nem tudok.
2011. júl. 8. 02:11
 48/99 anonim ***** válasza:
Hát ezen meglepődtem.Történt még valami?
2011. júl. 8. 08:51
 49/99 anonim ***** válasza:
46%
En sem hittem benne soha pedig mar 30 voltam mikor unokabatyam meghalt.Kisfia akkor 3 eves volt.Halala napjanak estejen miutan kivittek a ravatalozoba es mikor hazamentunk minden csaladi kepet felborulva vagy a falrol leesve talatunk.SENKI nem maradt a lakasba,tavozasunk utan.Betorore gyanakodtunk de nem hianyzott semmi.a kicsi fiu csak az apjat hajtogatta,gyere olvass meset,nem megyek reggel bolcsibe,es vitatkozott a nagy semmivel.masnap a temetesrol hazaerven,2 nimfajuk ott repdesett a szobaba(ismet senki nem volt otthol aki kiengedhette volna oket.Es meg napokig nagyon sok furcsasag tortent,a gyerek rendesen beszelt az apjahoz,mignem anyuka el nem vitte pszihiaterhez.Nehany het utan minden a regi kerekvagasba kerult,a gyerek ma 13 eves es nagyon okos egyeltalan nem serult lekileg pedig a pszihiater is mondta hogy apa mar nincs de nem igazan erdekelte mit mondanak masok.az agyrol siman leeshetett egyedul is,en szinte hetente a foldrol szedem ossze a fiamat megse gondolok soha arra hogy barki is lelokte volna.Nyugodj meg,ha a gyerek nem fel nincs semmi baj,ha fel,akkor koltozzetek.
2011. júl. 8. 10:46
 50/99 Won ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Először is Tom Benkonek üzenem: És te azt tudod bizonytani, hogy nem léteznek?

Na visszatérve a dologra: kb 5 éves korukig minden kisgyerek látja a szellemi entitásokat, ami nem baj. A gyerekeknek olyan tiszta a lelkük és az aurájuk, hogy nem eshet bántódásuk.

Inkább arra kellene rávezetned a fiadat, hogy kérdezze meg a papit, hogy mit szeretne, mi a baja, mért van itt!

S ha ezek kiderülnének és sikerülne őket elintézni, akkor leht, hogy átkelhetne és nyugalmat lelhetne. De siessetek!

Legyetek áldottak, Won!

2011. júl. 8. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!