Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?
én nagypapám halála után összegyűlt a család egyszer a kertben este.
beszélgettek, van egy kert ami a papámé volt, és azon vitáztak el legyen-e adva.
és akkor mögöttem leszakadt a faág, és ripityára törte a poharamat.1 centire tőlem esett le.
egyébként az a furcsa, hogy nálatok a nagypapa fél a gyertyától... mert én gyerekkoromban játékból megidéztem halottak napjakor az ükmamámat, hogy jöjjön el.
gyertyával idéztem, és ami durva volt, hogy az órám mutatója elkezdett fordítva járni. akkor féltem, és eloltottam a gyertyát.
és hajnali fél6kor felkeltem, és megnéztem. és akkor újra elkezdett az óra normálisan járni.
nem is biztos, hogy a nagypapát látja...lehet, hogy az egy rosszindulatú szellem (ha fél a gyertyától O.o).
kérdezd meg a gyereket, hogy mi van rajta, úgy viselkedik-e mint régen, vagy nagyon máshogy.
Jajj,többen is írjátok,hogy siessek.Hát igyexem,csak azt nem tudom,hogy jó irányba haladok-e.Az előbb elmentem zuhanyozni,és úgy gondoltam,hogy ha nagypapa fél a gyertyától,akkor gyújtok egyet a fürdőben amíg bent vagyok (na nem mintha eddig láttam volna akár egyszer is őt).Épp a fogamat mostam ( a zuhany alatt) amikor két dolog is történt egyszerre.Elaludt a gyertya,és a világítás is elment.Tök sötét lett.A gyertyát lehet,hogy én fröcsköltem le.Kitapogattam a törölközőmet,kinyitottam az ajtót és elment előttem valaki.Egy másodperc volt az egész,de esküszöm elsétált előttem egy alak.Nincs még kint sötét,úgyhogy csak egy percre állt meg a szívem.Mivel az alak a gyerekszoba irányába ment,áthoztam a fiamat a mi szobánkba...biztos,ami biztos.
Beszéltem ma a kisfiammal,hogy mit akar a nagypapa,miért van itt?!Azt mondta,hogy a nagypapa nem akar semmit,csak néha azt mondja,gyere.Lehet,hogy mutatni akar valamit?De miért pont a fiamnak?
Hát de mi az,hogy oda át?Hogy tudna már átmenni?Megőrülök ezektől a dolgoktól,lassan már tiszta hülyének érzem magam.
Tanácsoltátok,hogy hívjak egy papot.Vidéken lakunk.Ha netalántán el is hiszi a pap amit mondok,pillanatok alatt tudni fogja az egész környék a történetet.Máglyán fognak minket elégetni!Van a papnak valamilyen titoktartási kötelezettsége?
Reméljük, hogy a nagypapa nem arra az odára céloz. De szerintem nem. Biztos nagyon szerette a kisunokáját és nem tenne ilyet. És ha hívni is akarja, avval sokra nem megy. Hiába hívlak, te se jössz, ha nem akarsz, vagy nem tudsz. És akár hogy is szerette a fiad a papát és menne is, akkor sem tud.
Ne aggódj és kérdezősködj a gyerektől!
Jó éjszakát, Won!
Nem tudom, hogyan tudna atvinni, hogyan tudna atmenni a Fiad. A Pap olyan, mint egy orvos,titoktartasi kotelezettsege van. En ugy tudom eleg a szenteltviz is, ha Te korbe hinted szentelt vizzel a hazat kivul is es belul is a falakat.
A feher gyertya fenyet nem szeretik, ettol elmennek, ugy volna jo ha minden helyisegben gyujtanal. DE ez nem megoldas, elmenni ettol vegleg a masvilagra nem fog. A szenteltviz az jo, az segit!
Won, az enyhen sos viz is jo? Ezt jo tudni! A levendula fustolot sem hallottam, koszi az infokat!:)
Won, abban tudsz segiteni Nekem, hogy mi lehet az a zaj amit hallottam, hallok neha? A konyhaban tortenik tobbnyire rendszeresen. A mosogato mellett a csopogtetom nem muanyag hanem az a fem tipusu. Valamelyik este csak poharak voltak benne es egyszercsak elkezdett zorogni, mintha valaki vagy valami mozgatta volna. Ez tobb masodpercig tartott es tobbszor is megismetlodott. Nagyon feltem mert mar eleg kesore jart az ido, ejjel valamikor tortent mindez. Es a szomszed kislany is folyton nez valakit, setal a szobankban a kislany, masfel eves es a tekintetevel kovet valakit, szo szerint kikiseri majd bezarja az ajtot es mutogat es gugyog valamihez, valakihez. A szoba ajtonk egy resze uveg. A multkor is kikiserte ezt az akarmit a szobabol, bezarta az ajtot es mutogatott nekunk, hogy van ott valaki. En kivancsi voltam es kinyitottam az ajtot. Erre a kislany odament es elkezdett ingerultem mutogatni es becsukta az ajtot. Majd mikor ismet ki akartam nyitni akkor kezemnel fogva rancigalt el es nem engedte, hogy kinyissam. Az anyukaja kerdezte, hogy kislanyom van ott valaki? A gyerek bologatni kezdett es razta a fejet, hogy ne nyissuk ki az ajtot. Es mar tobbszor is volt ilyen. Van, hgy csak all es egy pontot nez de a levegoben. All es nezi, nem csinal semmit csak mereven figyel nem is pislog. DE latszik az arcan, a tekinteten, hogy nem bambul, hanem figyeli a "semmit". Sirni nem sir, csak kikiseri a szobabol, de tenyleg.:):) Gugyog hozza es megy, setal ki "vele". A szulei, a parom es en cska nem lehetunk ennyire idioak es hulyek, hogy 4en ugyan azt latjuk. A gyerek sem zakkant es idiota meg mielott a szkeptikusok bantanak szegeny gyereket.
Megjegyzem en sem vagyok sem idiota sem hulye de amikor mosogatok tobbszor mozdultak mar meg targyak a csopogtetoben. A multkor eltoroltem egy talcat, letettem elere a falnak tamasztva es elkezdett billegni. Egyik sarkarol a masikra es mikor odaneztem sem hagyta abba. Ez is megtortent mar parszor. A paromnak mondtam de O nem hisz szellemekben es hasonlokban de mikor O is latta a minap hat...meghult benne a ver, rendesen kifeheredett. hihihihi En meg elveztem mert vegre elhitte, hogy nem en vagyok a hulye!o A szomszed kislanyra nem tud mit mondani mert O is latja, hogy kezen fogva setal a szobaban ezzel az izevel. Bar szerinte a kepzeletben letezik csak valaki. Pedig ez hulyeseg mert latni, erezni, hogy latja es nem kepzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!