Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
 11/99 anonim ***** válasza:
28%
igazolás kel? szerinted a kutyák néha mért ugatják azt ami nincs ott?mért van annyi gyereknek kitalált barátja?mért néznek valamit hosszan ha nincs ott semmi érdekes?
2011. jún. 27. 22:08
 12/99 Tom Benko ***** válasza:
100%
Igen, igazolás. Nem kérdések.
2011. jún. 27. 22:10
 13/99 anonim ***** válasza:
45%
-.- ebben megvolt az igazolás is.
2011. jún. 27. 22:11
 14/99 A kérdező kommentje:
Na,hát én is láttam ilyen filmet,persze,be is tojtam,de azt ne mondd,hogy ilyen a valóságban is van,mármint,hogy valaki egy démonnal szövetséget köt a jólét érdekében....De ha ez mondjuk igaz,akkor mivel a fiam azt mondta,a nagyapját látta,valószínűleg a nagypapa szelleméről van szó..ugye????
2011. jún. 27. 22:11
 15/99 anonim ***** válasza:
28%
igen.
2011. jún. 27. 22:13
 16/99 anonim ***** válasza:
28%
kérdezd meg a fiad hogy tudja e mit akar a nagypapa ha nem akkor kérdezze meg és mondja meg neked.
2011. jún. 27. 22:13
 17/99 A kérdező kommentje:
Nem tudnék erről valahogy megbizonyosodni?MÁrmint,hogy tényleg "csak" a nagypapa szelleme és nem árthat....
2011. jún. 27. 22:15
 18/99 anonim ***** válasza:
42%
ha a nagyapa akkor biztos nem árt.ha a fiadnak jó az arc memoriája akkor biztos nem.de nyugi a gyereknek biztos nem lesz semmi baja.
2011. jún. 27. 22:16
 19/99 anonim ***** válasza:

Jajj ugyan.. Biztos csak egy áram kimaradás volt... :) Ilyen nincs. Nekem meg akkor varázserőm volt, amikor tüsszentettem és elment az áram? :D

A gyerekeknek nagy a képzelőerejük(, az állatoknak is.) A kutyák ált azért szoktak ugatni a "semmire", mert a távoli hangokat is meghallják, amit mi, emberek nem.

Ezt nem szekálásból kérdezem, de te látod a szellemeket drakonak szolics?

2011. jún. 27. 22:19
 20/99 Tom Benko ***** válasza:
100%

drakonak szolics: Nem. Tudod mit jelent a bizonyítás?

1; Mivel a kutyáknak egyes érzékszerveik jóval érzékenyebbek, mint a mieink, olyan ingerekre is reagálnak, amiket mi esetleg egyáltalán nem is észlelünk. Erre reagálhat ugatással, ha neki nem tetsző ingerről van szó. De az sem kizárható, hogy egyszerűen a megfigyelő csak megfeledkezett egy apró tényező említéséről.

2; Nem tudok túl sok gyerekről, akinek képzeletbeli barátja lenne. Akinek viszont van, az jellemzően zárkózott, kapcsolatokat nehezen teremtő, ugyanakkor erősen magára hagyott gyermek. Mivel a gyermekek pedig önállóan még nem képesek különbséget tenni fantázia és valóság között, a hiányérzetet a fantáziájukkal mérséklik.

3; Én is szoktam bambulni.

2011. jún. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!