Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
 61/99 A kérdező kommentje:
A sarkokat?Én ehhez már kevés vagyok.Gondoljátok,hogy ettől majd minden rendbe jön?
2011. júl. 9. 21:09
 62/99 anonim válasza:
47%
Avval nem oldasz meg semmit ha elüldözöd.. kérdezd bővebben a fiad és ha nem megy akkor keress fel 1 embert vagfy kérj tanácsot egy szakértútöl akár a neten is! persze akik tudnak titkot tartani! de hogyha ő nemfél akkor neked sem kéne félni!
2011. júl. 10. 11:07
 63/99 anonim ***** válasza:

Erről most tökre a nálunk folyt "események" jutnak eszembe. Régebben kérdezett rá anyám, hogy egyik éjszaka kimentünk-e a fürdőbe. Én és a nővérem nem mentünk, az öcsém egész éjjel aludt és a szüleim sem. De anyám állította, hogy hallotta ahogy valaki kinyitja az ajtót, kimegy az előszobába és felkapcsolja a villanyt. Még azt is hallotta, ahogy a fürdő ajtaját belöki ez a bizonyos valaki. Álmodni nem álmodhatta. Reggel a villany égve volt.

Meg van még más is. Iskolai szünetekben elég sokáig fent szoktam maradni, tv-zek vagy számítógépezek. A Számítógép itt van közvetlen az ajtó mellet, tőlem balra már az ajtó van és az ablakán átlátok a másik szobába. A szomszédos szobából még nyílik egy 3. szoba is. Néha amikor este van, mindenki alszik és sötét van mindenhol (csak a monitor világít) hallani szoktam hogy nyílik az ajtó. És olyankor mindig várom hogy a valamelyik testvérem vagy a szüleim elmenjenek az ablak előtt, de nem jön senki.

Volt még egyszer olyan is, hogy ültem az ágyon, és a mellettem lévő szekrény ajtaja résnyire nyitva volt. Én írogattam a füzetembe, mikor egyszer csak magától kinyílt (nem teljesen). Minha valaki kintebb nyitotta volna. A huzat nem lehetett, este volt és az ajtó,ablak zárva volt.

Én ezeknek voltam a tanúja, viszont mesélték nekem hogy amíg a kollégiumban voltam, az otthoniak tv-ztek. Olyan csillárunk van, hogy a drót kilóg a falból és csak utána van maga a csillár. Szóval nézték a tv-t és a csillár egyszer csak magától megmozdult, mintha valaki tőerőből megrántotta volna a drót közepét. Hát az öt fő aki épp ott volt nálunk, mind egy ágyba aludt. De olyan már többször is volt, hogy ez a csillár elkezdett magától forogni.

2011. júl. 10. 13:37
 64/99 anonim ***** válasza:

Utolso, ez a Te torteneted sem semmi!

Nekem is volt olyan regen meg iskolas koromban, hogy hallottam, hogy nyilt a szoba ajto, be is csukodott meg a kilincset is hallottam, aztan lepteket is hallottam de nem jott senki. Megfordultam mert hattal ultem az ajtonak es az eg vilagon nem volt senki a szobaban. Nem sok hianyzott, hogy ne kelljen hivni hozzam a temetkezesi vallalatot.

Kerdes iroja, Nalatok tortent valami azota?

2011. júl. 10. 14:15
 65/99 anonim ***** válasza:

Az előző előtti vagyok:D

Azt kihagytam hogy néha mikor lefekszem aludni szuszogást hallok. Már majdnem egy éve nem hallottam, de tegnap megint.

2011. júl. 10. 14:53
 66/99 anonim ***** válasza:
Es mennyi ideig hallod? En biztos becarnek!:D de tenyleg!
2011. júl. 10. 19:01
 67/99 anonim ***** válasza:
Hát ha megunom, elkezdem piszkálni a fülemet, egy idő után már nem hallom. De van hogy ettől sem múlik el. Volt már olyan is öcsém is mellettem aludt, és ez a szuszogás úgy harmadik hangként megjelent. Olyan szuszogás mint egy normál emberé, de valahogy mégis más... Igazából nem nagyon parázok az ilyen dolgoktól. Most tényleg hogy egyedül ülök a szobabán és akkor belegondolok hogy "hú ha most megmozdulna valami"... De ha megmozdul akkor meg rohadtul nem érdekel:D Amíg csak ilyen dolgok történnek és nem járok úgy mint a paranormal activitybe a szereplők, addig maradhat a szellem vagy mi a szösz:D Egyébként tudnék durvábbat is mesélni, ami anyámmal történt meg...
2011. júl. 10. 20:57
 68/99 anonim ***** válasza:
En ugy tudom, hogy annal probalkoznak be igy aki fogekony ezen dolgokra. Ha nem felsz az jo, allitolag a felelem tolti Oket, ebbol "taplalkoznak". Ha jol tudom, nekem is mondtak. Anyukad tortene erdekelne. Megirod?
2011. júl. 11. 12:36
 69/99 anonim ***** válasza:
Hát a történet úgy volt, hogy a férje (nevelőapám) nagyapja meghalt és elhamvasztották. És álmában nem egyszer megjelent, volt hogy anyám azt álmodta hogy a hullaházban van, az öreg ott csücsül a fémasztalon és annyit kérdez hogy "Mért égettetek el?". Meg volt még pár látogatása, mikor pár hétre a halálára rá mikor újra anyám álmodott vele, akkor elbúcsúzott tőle, mondta hogy mindenkit szeret, ő jól érzi "itt" magát. Aztán kisétált a szobából. Anyukám ilyenkor ébredt fel, és az ablak (be volt zárva) kicsapódott mintha valaki megrúgta volna vagy megcsapta volna hirtelen a szél. Persze szélcsend volt..
2011. júl. 11. 13:10
 70/99 anonim ***** válasza:
De olyan is volt már hogy ültünk a szobában az ágyon és beszélgettünk, a dvd pedig ki volt kapcsolva a bekapcsológombbal, vagyis teljesen áramtalanítva volt, így ment a tv. Egyszer csak a dvd felkapcsolódik, elindul a film... Na ott aztán volt sikítozás:D
2011. júl. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!