Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?
Erről most tökre a nálunk folyt "események" jutnak eszembe. Régebben kérdezett rá anyám, hogy egyik éjszaka kimentünk-e a fürdőbe. Én és a nővérem nem mentünk, az öcsém egész éjjel aludt és a szüleim sem. De anyám állította, hogy hallotta ahogy valaki kinyitja az ajtót, kimegy az előszobába és felkapcsolja a villanyt. Még azt is hallotta, ahogy a fürdő ajtaját belöki ez a bizonyos valaki. Álmodni nem álmodhatta. Reggel a villany égve volt.
Meg van még más is. Iskolai szünetekben elég sokáig fent szoktam maradni, tv-zek vagy számítógépezek. A Számítógép itt van közvetlen az ajtó mellet, tőlem balra már az ajtó van és az ablakán átlátok a másik szobába. A szomszédos szobából még nyílik egy 3. szoba is. Néha amikor este van, mindenki alszik és sötét van mindenhol (csak a monitor világít) hallani szoktam hogy nyílik az ajtó. És olyankor mindig várom hogy a valamelyik testvérem vagy a szüleim elmenjenek az ablak előtt, de nem jön senki.
Volt még egyszer olyan is, hogy ültem az ágyon, és a mellettem lévő szekrény ajtaja résnyire nyitva volt. Én írogattam a füzetembe, mikor egyszer csak magától kinyílt (nem teljesen). Minha valaki kintebb nyitotta volna. A huzat nem lehetett, este volt és az ajtó,ablak zárva volt.
Én ezeknek voltam a tanúja, viszont mesélték nekem hogy amíg a kollégiumban voltam, az otthoniak tv-ztek. Olyan csillárunk van, hogy a drót kilóg a falból és csak utána van maga a csillár. Szóval nézték a tv-t és a csillár egyszer csak magától megmozdult, mintha valaki tőerőből megrántotta volna a drót közepét. Hát az öt fő aki épp ott volt nálunk, mind egy ágyba aludt. De olyan már többször is volt, hogy ez a csillár elkezdett magától forogni.
Utolso, ez a Te torteneted sem semmi!
Nekem is volt olyan regen meg iskolas koromban, hogy hallottam, hogy nyilt a szoba ajto, be is csukodott meg a kilincset is hallottam, aztan lepteket is hallottam de nem jott senki. Megfordultam mert hattal ultem az ajtonak es az eg vilagon nem volt senki a szobaban. Nem sok hianyzott, hogy ne kelljen hivni hozzam a temetkezesi vallalatot.
Kerdes iroja, Nalatok tortent valami azota?
Az előző előtti vagyok:D
Azt kihagytam hogy néha mikor lefekszem aludni szuszogást hallok. Már majdnem egy éve nem hallottam, de tegnap megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!