Van olyan IQ-tesztes kutatás, ami bebizonyította, hogy az ezoterikus / spirituális beállítottságú emberek intelligensebbek a szkeptikusoknál?
Hát... szerintem is billegett a léc, de ilyenkor gondolj arra, hogy ezt itt más is olvassa, és neki talán használhat.
Ezért is érdemes jó válaszokat írni, és csak mérsékelten szidni a rossz kérdezőket (mellette... és nem helyette).
A #97-es válaszod egyértelműen nem hiányzott ide, mivel senki sem tanulhat belőle.
Az ilyesmit inkább magánban írd meg a kérdezőnek.
101 Pedig igaza van.
Hogy mi haszna van? Felhívja a figyelmet arra, hogy a kérdező, önmaga szórakozására degradál.
Ezzel a kérdésel önmagában nincs baj. De ismerve a kérdezőt más kérdések alól. Inkább az ellentétét bizonyítja. Sajnos.
Hogy milyen válaszokat ír az több év távlatából igazából mindegy, lehet jó is, rossz is.
Valamelyiket felpontozzák azokból is amiknek közé nincs a kereséshez, a másikat meg le mert más a szemlélete mint a kérdezőnek S társainak.
Azt nem tudom, de azon ismerőseim közül, akik mensás iq tesztet kitőltöttek, azoknak magasabb pontja lett, akik spirituálisak, mint a többieknek.
Pl én is hibátlanra csináltam úgy, hogy még sok percem maradt a végén.
"Én és az ismerőseim, mi olyanok vagyunk, hogy...".
Megdönthetetlen érvek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!