Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan IQ-tesztes kutatás,...

Van olyan IQ-tesztes kutatás, ami bebizonyította, hogy az ezoterikus / spirituális beállítottságú emberek intelligensebbek a szkeptikusoknál?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 22:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
25%

Hát... szerintem is billegett a léc, de ilyenkor gondolj arra, hogy ezt itt más is olvassa, és neki talán használhat.

Ezért is érdemes jó válaszokat írni, és csak mérsékelten szidni a rossz kérdezőket (mellette... és nem helyette).

A #97-es válaszod egyértelműen nem hiányzott ide, mivel senki sem tanulhat belőle.

Az ilyesmit inkább magánban írd meg a kérdezőnek.

2022. febr. 5. 23:27
 102/106 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez a stílus jól tükrözi a hozzászólás íróját. Ment a jelentés.
2022. febr. 6. 06:39
 103/106 anonim ***** válasza:
100%

101 Pedig igaza van.

Hogy mi haszna van? Felhívja a figyelmet arra, hogy a kérdező, önmaga szórakozására degradál.

Ezzel a kérdésel önmagában nincs baj. De ismerve a kérdezőt más kérdések alól. Inkább az ellentétét bizonyítja. Sajnos.

Hogy milyen válaszokat ír az több év távlatából igazából mindegy, lehet jó is, rossz is.

Valamelyiket felpontozzák azokból is amiknek közé nincs a kereséshez, a másikat meg le mert más a szemlélete mint a kérdezőnek S társainak.

2022. febr. 6. 18:32
 104/106 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, de azon ismerőseim közül, akik mensás iq tesztet kitőltöttek, azoknak magasabb pontja lett, akik spirituálisak, mint a többieknek.

Pl én is hibátlanra csináltam úgy, hogy még sok percem maradt a végén.

2022. febr. 19. 16:22
 105/106 anonim ***** válasza:
100%

"Én és az ismerőseim, mi olyanok vagyunk, hogy...".

Megdönthetetlen érvek :)

2022. febr. 19. 18:03
 106/106 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az ezosok és a szkeptikusok IQ-jában valóban nagy különbség lenne...
2022. márc. 23. 15:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!