Van olyan IQ-tesztes kutatás, ami bebizonyította, hogy az ezoterikus / spirituális beállítottságú emberek intelligensebbek a szkeptikusoknál?
Nem te írtad a 40-es hozzászólást?
"logikus dolog csak azt elhinni, ami bizonyítást nyer"
Ez így igaz."
Akkor most, amikor az aurában hiszel, logikátlan vagy?
Ne keverjél minket, a #87 óta másik ember válaszol.
Én nem hiszek az aurában, de nem tudom kizárni. Fedezzék fel, akkor majd lehet vele foglalkozni.
Létezik ilyen látáshiba is.
"érzékeled a környezeteben lévő emberek közérzetét/ hangulatát."
Persze, de a normál érzékszerveiddel, plusz az agyadban külön központ foglalkozik az érzések modellezésével.
Egy bármilyen gyenge válaszfalon keresztül már nem érzékelsz semmit.
"Ne keverjél minket, a #87 óta másik ember válaszol."
Rendben, bocsánat!
"Én nem hiszek az aurában, de nem tudom kizárni. Fedezzék fel, akkor majd lehet vele foglalkozni."
Igen, ez az én meglátásom is. Én sem hiszek benne, de természetesen kizárni csak akkor lehet, ha van erre utaló információnk, egyelőre max esélyeket tudnánk számolgatni, hogy melyik lehetőség a valószínűbb.
94
Nem az enyém az 56-os
Hogy van e rá kísérlet azt nem tudom. Lehet, elképzelhető. Végtére az ellenfél szándékának az értékelését azt pl tanultam. Poénból figyelem meg hogy más érzést is lehet e érezni nem csak hogy most és hová üt/rúg, vagy szúr/vág. Az utóbbit számomra nehezebb, talán most sem az igazi. De a legtöbb alap érzet érzékelhető. Másnem testbeszédből olvasható...
Mint említettem: ez már nem csak tapasztalat. Nézz utána a tükörneuronok fogalmának.
𝐕𝐈𝐒𝐙𝐎𝐍𝐓: ez azért nem lehet egy ma még nem ismert hatás következménye, mert egy BÁRMIFÉLE vékony, nem átlátszó válaszfal blokkolja ezt a hatást. Tehát a hatás egyértelműen a látás, esetleg még a szag útján terjed.
Te sose voltál, leszel intelligens. Minden válaszod-kérdésed provokáció,még csak nem is hiszel benne plusz mindenfélét kitalálsz.
Én hiszek dolgokban, te viszont egyáltalán nem, csak az egódat próbálod növelni és minden egyes választ leszólsz ami nem egyezik a tiéddel. Ha lenne ilyen teszt az legalább kimutatná, hogy mekkora kamugép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!