Van itt aki megvilágosodott?
"buddhista 3.(Anágámin) vagy 4.(Arahant) szint"
Ezek amúgy mik?
Keresztény alapokkal rendelkező vagyok aki szereti a tájképekkel értelmezni a világot, valahogy jobban érthető a természetesebb.
Köszi, erről nem tudtam.
Én talán még 1 se.
Csak "keresőknek" tudnám megmondani....
De egy idelye úgy érzem, hogy egy életen át keressük azt ami mindig is nálunk volt.
Már csak 25 és teljesül a vágyad.
100#+1
Majd pár év múlva térj ide vissza. Mókás lesz.
ja igaz, 154 vagyok. Tudom ez így 18 válasszal később kicsit kevés, és magyarázatot érdemel azoknak akik lusták visszalapozni 2-t
"154" by #156
156, miaz?
a lusti pajtiknak :))) :
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__111..
131ig olvastam.
Eddig.
"A megvilágosodás a felismerés hogy azon kívül hogy tudomásunk van minden csak játék. Maga a tudomás vagyunk üresen. Ez egy ilyen kalandjáték, valójában nagyon veszélyes és érdekes játék, ha komolyan vesszük, és nem nehéz komolyan venni"
Ez nem a megvilágosodás. Ez a mátrix törés. A megvilágosodás egy spirituális jellegű dolog.
Egy folyamat amiben az egyén befogadja a szívébe a tényt, hogy a jóságot kell szolgálnia, hogy mindennek jót akar. A tudás, ami isten alap köve, hogy legyen végtelen tökéletesség.
Ez az egész amit itt leírtál, inkább csak egy felismerés. Megvilágosodtál ebben a témában, de ennyi. Nem leszel ettől megvilágosodott. Az egy spirituális állapot.
Azt a q.. kemény vagy 179.
Nekem nem lenne elég türelmem hozzá.
Azért várom hogy hogyan összegeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!