Van itt aki megvilágosodott?
120 a kérdező állt le a fele az övé lehetett.
15:00 és 15:50 között várható... de hogy műszakba itt űlne megint 8 órát, azt azért kétlem....
71-től idézet: Na meg az érzelmeiket sem tudják irányítani/ elengedni (nem tudom mi lenne erre a jó szó, lényeg, hogy valóban képes legyen mást érezni), megélni, sokan csak elnyomják és kész, az önazonosság hiánya lehet probléma is.
Szerintem az érzelmek azt mutatják mennyire áll távol a hitünk az igazságtól vagyis önmagunktól. Az érzelmeket ha megnézzük jobban (nem muszáj felcímkézni) a felhőtlen öröm és halálfélelem között mozognak.
Úgy tapasztaltam érdemesebb hagyni hogy eluralkodjon az emberen akkor is ha rossz, mert ha elnyomjuk nem derül ki hogy üres. El lehet nyomni úgy hogy eltereljük a figyelmünket de akkor továbbra is mintha leselkedne ránk, már van is mitől félni. Nagy bátorság, és szívélyes megengedés kell ahhoz hogy hagyjuk eluralkodni, még sírva is fakadhat tőle az ember, borzalmasan lehet érezni magunkat, de valahogy ha minél jobban hagyom, és még szinte növesztem hogy jól járjon át, utána olyan mintha üressé válna, és ahogy ez kiderül, egy olyan megkönnyebbülés jön helyette, jó érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!