Van itt aki megvilágosodott?
de hogy új, maga a játékszabály sem egy nagy ördöngösség. Csak jó halandóhoz méltón túlbonyolítjuk. :)
"Az érzelmeket ha megnézzük jobban (nem muszáj felcímkézni) a felhőtlen öröm és halálfélelem között mozognak."
Szóval szimplán csak érzelem, lehet építő-pusztító, jó-rossz. Nevezhetjük szerelemnek vagy gyűlöletnek. amiről beszélsz az nincs különválasztva így bármely irányból megközelíthető. Jóból és rosszból....
Ha a rossz megoldása a megélés vagyis a " feltétel nélkül hagyom eluralkodni, max néhány percig tart." ahelyett hogy elfolytaná. (tetté gondolattá alakítaná)
Vagyis "azzal fojtotta el hogy tett valamit ellene. A helyes az lett volna hogy hagyja az érzést eluralkodni magán, anélkül hogy tesz bármit." "Elfojtani lehet pl. más gondolattal, vagy valamilyen cselekvéssel..."
Ha ez igaz a "rosszra" miért nem igaz a "jóra"?
#147 Eddig te vagy az első aki tudja miről beszélek :) már csodálkoztam, h milyen sokáig vagyok egyedül. :)
Esetleg említsd meg azt is mi történik, amikor találkozol magaddal:) Mármint miután átmentél a tortúrán.
Én letudom írni milyen :)
Persze a szavak csak szavak. Esetleg akkor mondj valami bíztatót annak aki keres.:)
Nekem ha pár éve valaki ilyenekről beszélt volna, azt hittem volna vagy nagyon unatkozik, vagy meghibbant.
Nem is tudom mit hittem..
A földi létben csúnyán el lehet tévedni, nem tudom milyen világok léteznek még, de remélem többet nem feledkezem meg magamról :)
Én sokszor gondolkoztam azon mi lehet istennek tetsző, ez sok bűntudatot okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!