Van itt aki megvilágosodott?
89-től idézet.:Nincs más felébredés? Majd ha ráébredsz, hogy van megérted, hogy nem csak 1 nézőpont lehet jó, a spirituális egó játéka ez csupán.
De azért hiszed ezt mert nem ébredtél fel. Azok a felébredések amikre te gondolsz azok csak tapasztalatok. Miféle felébredés az amit egy másik követ xd ezen gondolkozz el :)
Emberek, itt a hiba, ezért mondtam hogy félreértjük. Azon gondolkozz el milyen jelentősége van annak h mi az én, úgy értem mennyire fontos az? Az én egy személyes névmás ez kicsit megzavarhat. Az énérzésre koncentráljatok, akkor majd rájöttök h az én a létezés szinonimája.
Egyikőtök írta h zagyválok vagy katyvasz az azért tűnik úgy mert felváltva használtam szinonima szavakat.
85 ez attól függ ki veszi komolyan.
"Fogadunk h feltudlak bőszíteni titeket, de ti engem nem tudtok"
ha a bőszítés a célod akkor fixen van hova fejlődnöd. (mind két téren)
De a rizsa az megy úgyhogy troll még lehetnél csak még csiszolni kell. Még ahhoz képest kedves vagy.
99 az online világ nem az élet, bár még így is beverheted a bokád...mondjuk az asztal lábába.
De a való életben valszeg páran lekevertek volna neked vagy ott hagytak volna a tükör elött. Hisz látják milyen jól elbeszélgetsz magadba.
Vissza forgatva akkor a megvilágosodást keresed a harmóniát azzal hogy másokat esetleg sértesz és diszharmóniát teremtesz. mellette okoskodsz mármint tényleg vannak jó dolgok azokban amiket írtál, de kb annyi abból a valós tudás, mint ha alsóban kiolvastad a Pszicho lingvisztikát.(elolvastad, bemagoltad de "sokat" értesz belőle) míg a többi "kis hülye" még csak Fekete István-Kelét olvas...
őszintén, semmi baj ezzel. Fejődési ciklus....azért egy évvel később ha még fent leszel az oldalon olvasd vissza.
Na az ám a poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!