Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt aki megvilágosodott?

Van itt aki megvilágosodott?

Figyelt kérdés
Össze tudnád foglalni a lényeget, mit jelent megvilágosodottnak lenni?

2021. máj. 30. 20:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/220 A kérdező kommentje:

89-től idézet.:Nincs más felébredés? Majd ha ráébredsz, hogy van megérted, hogy nem csak 1 nézőpont lehet jó, a spirituális egó játéka ez csupán.

De azért hiszed ezt mert nem ébredtél fel. Azok a felébredések amikre te gondolsz azok csak tapasztalatok. Miféle felébredés az amit egy másik követ xd ezen gondolkozz el :)

2021. máj. 31. 20:33
 92/220 A kérdező kommentje:

Emberek, itt a hiba, ezért mondtam hogy félreértjük. Azon gondolkozz el milyen jelentősége van annak h mi az én, úgy értem mennyire fontos az? Az én egy személyes névmás ez kicsit megzavarhat. Az énérzésre koncentráljatok, akkor majd rájöttök h az én a létezés szinonimája.

Egyikőtök írta h zagyválok vagy katyvasz az azért tűnik úgy mert felváltva használtam szinonima szavakat.

2021. máj. 31. 20:42
 93/220 anonim ***** válasza:
65%
Értem tévedhetetlen nagyuram hogy csak 1 bytes a világunk minden más illúzió. Bér mindenki ugyan az szóval nemértem miért fojtatsz magaddal ilyen eszmecserét. Csak az látja jól aki pár hónapja olvasott valami hindu, jógi, buddhista szöveget, senki más.
2021. máj. 31. 20:45
 94/220 A kérdező kommentje:
#93 Tudod mit jelent h illúzió? Fogalmazd meg egy mondatban a definícióját saját szavakkal, aztán írj rá egy példát. Mert szerintem az értelmetlen szövegedben csak ez a szó volt értelmes, de szerintem nem tudod mit jelent xd
2021. máj. 31. 20:53
 95/220 anonim ***** válasza:
76%
Értem köszönöm, egoista vagy minden téren, megvilágosodottnak mondod magad és definíciókat kérsz, ez is sok mindent elárul, esetleg messiás hajlamos lehetne, de akkor nem kérnél ilyeneket.
2021. máj. 31. 21:02
 96/220 A kérdező kommentje:
Na erre utaltam mikor csúnyákat írtam. Messiásokra vársz
2021. máj. 31. 21:15
 97/220 A kérdező kommentje:
Na de mindenesetre már nincs kedvem segíteni tschüss xd
2021. máj. 31. 21:16
 98/220 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, próbáld ki ezt a viselkedést életben.
2021. máj. 31. 21:44
 99/220 A kérdező kommentje:
Most próbáltam ki xd
2021. máj. 31. 21:46
 100/220 anonim ***** válasza:
100%

85 ez attól függ ki veszi komolyan.

"Fogadunk h feltudlak bőszíteni titeket, de ti engem nem tudtok"

ha a bőszítés a célod akkor fixen van hova fejlődnöd. (mind két téren)

De a rizsa az megy úgyhogy troll még lehetnél csak még csiszolni kell. Még ahhoz képest kedves vagy.

99 az online világ nem az élet, bár még így is beverheted a bokád...mondjuk az asztal lábába.

De a való életben valszeg páran lekevertek volna neked vagy ott hagytak volna a tükör elött. Hisz látják milyen jól elbeszélgetsz magadba.

Vissza forgatva akkor a megvilágosodást keresed a harmóniát azzal hogy másokat esetleg sértesz és diszharmóniát teremtesz. mellette okoskodsz mármint tényleg vannak jó dolgok azokban amiket írtál, de kb annyi abból a valós tudás, mint ha alsóban kiolvastad a Pszicho lingvisztikát.(elolvastad, bemagoltad de "sokat" értesz belőle) míg a többi "kis hülye" még csak Fekete István-Kelét olvas...

őszintén, semmi baj ezzel. Fejődési ciklus....azért egy évvel később ha még fent leszel az oldalon olvasd vissza.

Na az ám a poén.

2021. máj. 31. 22:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!