Van itt aki megvilágosodott?
66. Nem szeretnék nagyon belemenni de /test-lélek-szellem/ kombó az ember.
A testhez tartozó tudat az ego. A tudat ami megfigyel, a lélek-szellem pároshoz kapcsolódik. Nem benne van, hanem hozzá kapcsolódik, összefonódik a megfigyelő egy hamis tudattal az egóval. Amikor az embernek sikerül kívülről látnia a benne zajló folyamatokat, akkor van esély egóemtes tiszta tudati állapot elérésere. Ilyen állapotban van némi esély meglátni az abszolút valóság egy kis részét.
Na hát ha nem szeretnél belemenni, akkor minek mész? Hogy összezavard csórikat? Bocsánat én is az voltam.
Én itt befejezem, akinek van kérdése privat segítek. Olyan egyszerű ahogy írtam csak ellenőrizzétek le magatokban, csak egyszer kell az ízére kapni, sosem felejtitek el amíg éltek garantálom megkönnyebültök. És ne hagyjátok hogy az uralkodó hatalom tanait belétekerőszakolják..
Kérdező, akkor te is a megvilágosodott/ "felébredet" emberek közé sorolod magad?
Ennyi ész osztás mellett csak erre tudok következtetni.
De sebaj majd ráébredsz arra is, hogy sokszor tök felesleges.
Ha az embert érdekli utánna jár. Ha kell úgy is hallja pl: Tv-ben, youtube-n, rádióban vagy egy ismerőstől akiben jobban megbízik mint egy anonim oldal anonim 'hősétől'.
Ha valaki meditál úgy is tapasztal hasonló dolgokat... Úgyhogy őket ezért nem érdekli, azok kik az Atyával vannak/ keresik a kapcsolatot azokat meg azért, más úton járnak S nem úgy nevezik.
Akik még nem hisznek azoknak megint felesleges erőltetni.
Úgyhogy Logikus, hogy ez valahol önfényezésnek mondható, vagy kérdésnek hogy 'Jó úton járok e felé?'
Erre azt mondanám, hogy igen, de egy elmetrükk próba előtt állsz amiben rengetegen elbuknak.
Vigyázz ne, ess a sárga öves kategóriába. Mert az élet ad egy jobb egyenest...s a padlón találod magad.
Hogy én megvilágosodott lennék e, passz nem tudom. Szerintem még bőven van mit tanulnom. S akkor sem tudnám ha az lennék...
Nem akarok nem újjászületni. Mert tetszik, a Nirvana vagy a Menny meg nekem unalmasnak tűnő távoli dolog.
Ha megvilágosodott állapotban dönthetnék valószínűleg kezdeném elölről.
Pedig ha kritikus szemmel nézem szr életem van, anyagi és érzelmi válság a túlnyomó többsége jelenleg. De mindent egybe vetve szeretek élni. Minden szrral együtt.
Megvilágosodni szeretnék-e?
A körülményekhez képest nyugodt s békés életre vágyok, ezt szeretném a környezetemnek, a családomnak is. Ha ez a megvilágosodás útja akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!