Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is butaság, hogy...

Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?

Figyelt kérdés
Nem áll össze sehogy sem a sztori amikor ránézek ezekre az elképesztő építményekre.
2020. jan. 11. 20:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/159 anonim ***** válasza:
57%

"Nem szerettek gondolkodni, kicsit szabadjára engedni a saját fantáziátokat és új szemszögből tekinteni egy problémára?"

neked egy kicsit túl szabadon szárnyal a fantáziád, azért kapsz lekezelő válaszokat. nyilvánvaló hogy el se gondolkozol azokon a válaszokon, amik nem értenek egyet veled.

2020. jan. 12. 15:39
 52/159 A kérdező kommentje:

52

Onnantól, hogy áthelyeztetted az ezoba téged miért zavar?

2020. jan. 12. 15:43
 53/159 A kérdező kommentje:

50

Csak a merő véletlen eredményezte, hogy nem mindenhol a paralepipedon formáját alkalmazták azokban az időkben.

2020. jan. 12. 15:51
 54/159 anonim ***** válasza:
25%
#53 mert eredetileg nem ott volt, ergo te nem az ezoba szántad
2020. jan. 12. 16:04
 55/159 A kérdező kommentje:

55

Én nem szántam sehová, nem vagyok annyira gyerekes, hogy így megszabjam mit hová szabad kiírni.

Azt gondoltam a tudományban vannak nyitott, gondolkodó, racionális lények de mint látható csúnyán pofára estem mert a számításaim nem jöttek be.

Ezentúl többször is meggondolom majd hová és kiknek írok, nyitott embereknek vagy máglyán boszorkányokat égetőknek.

2020. jan. 12. 16:16
 56/159 anonim ***** válasza:
65%

"Én nem szántam sehová, nem vagyok annyira gyerekes, hogy így megszabjam mit hová szabad kiírni."

ha nem kéne témát választani a kérdés kiírásánál, egy nagy katyvasz lenne az egész, ami nem valami hasznos. a moderátorok átrakják a kérdést másik kategóriába, ha az első nem volt megfelelő. márpedig a "Szerintetek is butaság"kezdetű kérdések kicsit se tudományosak. inkább konteós.

"Azt gondoltam a tudományban vannak nyitott, gondolkodó, racionális lények de mint látható csúnyán pofára estem mert a számításaim nem jöttek be."

tudományos témában szükség van értelemre és tudásra, enélkül nehéz beszélgetni. neked láthatóan hiányosságaid vannak.

"Ezentúl többször is meggondolom majd hová és kiknek írok, nyitott embereknek vagy máglyán boszorkányokat égetőknek."

ez egy nyitott fórum, nem tudod megszabni, kihez jut el a kérdésed. ezoban nagyobb eséllyel találsz hasonszőrű tinfoil hat-eseket, de nincsenek kitiltva az épeszűek (szerencsére). a jövőben a qanon-t ajánlom, ha még véletlenül se szeretnéd hogy a realitás belezavarjon a képzelgéseidbe (angol tudás szükséges).

2020. jan. 12. 16:47
 57/159 anonim ***** válasza:
75%

Mennyire fájdalmasan ostobák vagytok te jóég...

“Én és a még hozzám hasonlók viszont csak kérdéseket teszünk fel a tényként kezelt elméleteket illetően, de már az is elég, hogy máglyára dobjanak.”

Az, hogy hogyan, miből és mi célból építették a piramisokat nem elmélet, sem elméletként kezelt tény, hanem konkrét, alátámasztott, bizonyított tény. Nyilván te, meg a 43%-os hülye, jobban tudjátok az okokat, mint az egyiptológusok, a régészek, és történészek, akik hosszú évekig tanultak, és ugyanígy hosszú évekig tanulmányoznak akár egyetlen egy kis kavicsot is. Nem az a baj tényleg, hogy ostobák és konteóhívők vagytok, hanem, hogy okosabbnak hiszitek magatokat kutatóknál és tudósoknál. Megjegyzem, az értelmiségiek sokkal nyitottabbak a vitára, ha az értelmes és észérvekkel zajlik, de nektek érveitek és bizonyítékaitok sincsenek, nem hogy még értelem. Csak ostoba és fárasztó kérdések jönnek.

Számtalan tanulmány (remélem tudjátok mit jelent és milyen munkával jár) készült a témában szakértők által. Azért ahhoz méretes pofa kell egyébként, hogy évtizedek alátámasztott kutatásait néhány ilyen jött-ment, iskolázatlan tuskó, mint amilyenek ti ketten vagytok, megcáfolja. Oké, megcáfolni bármit meg lehet egy egyszerű buta kérdéssel is, nektek ez jól megy, de bizonyítani már nem tudtok. És elmondjam miért? Mert az, hogy “én is dolgoztam vésővel és fél óra alatt szétment a kezem”, az kérem lófász, nem bizonyíték. Ebből is látszik, hogy tanulatlan tufák vagytok, mert fogalmatok sincs, hogy mit jelent a bizonyítás, a rekonstrukció, és mi a tudomány. Attól, hogy nem tudjátok elképzelni, attól még úgy történt, ahogy. Pont ettől annyira elképesztőek és csodálatosak ezek az építmények, mert az ember már akkor többre volt képes, mint gondolnánk. Akkor már nem ősemberek éltek a földön, hanem gondolkodó, értelmes emberek, akik mellesleg a mai tudományok alapjait teremtették meg.

De ha ti is hosszú éveket töltöttetek a piramisok és az ókori Egyiptom tanulmányozásával, akkor bocs, tényleg.

Ezt pedig csak úgy itt hagyom, hátha eljut a kis csökevényig a fejetekben:

“A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett igazolt (tesztelt vagy bizonyított) ismeretek gondolati rendszere. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük.”

2020. jan. 12. 17:15
 58/159 A kérdező kommentje:

58

Oké, az le kell nyelnem, hogy nem tudsz emberhez méltóan viselkedni. Te tudós! Azt hittem a tudósok tudnak viselkedni.

De én csak annyira kérlek, hogy linkeld már azokat a bizonyítékokat amelyeket egyhangúan elfogadott minden tudós és amelyek 100% pontossággal magyarázzák a építési módszert!

Csak mert tudtommal eddig még vitatott volt az építésük.

De lehet van neked benfentesi infód vagy sőt lehet te oldottad meg a kérdést!

2020. jan. 12. 17:26
 59/159 anonim ***** válasza:
14%

#58 A tudósok is emberek, nincs itt semmi sem bebizonyítva. Ezek erőltetett dogmák, és van egy olyan mondás, hogyha valamit nagyon szajkóznak, akkor azt hajlamosak sokan elhinni, de szerencsére nem mindenki.

Én is sokat foglalkoztam ezzel a témával, de szabadon, nem dogmákba és erőltetett elméletekbe zárva. És itt messze nem csak a vésőről van szó, hányszor írjam még le?

És vegyél vissza a sértegető megjegyzésekből!

Hadd ne kelljen már magyarázni, hogy ebben a rovatban normálisan is lehet gondolkodni, ellentétben a tudomány kategóriával. Hogyha száz meg ezer évig tanulmányozna valaki valamit, attól még tévedhet. Engem nem győztek meg a hivatalosan elfogadott dogmák. Az lenne a normális hozzáállás ezekhez a dolgokhoz a tudomány részéről, hogy "nem tudjuk".

2020. jan. 12. 17:37
 60/159 anonim ***** válasza:
29%
Ahogyan írtam, feltettem korábban hasonló megosztó témákban kérdéseket a tudomány rovatban, és keresztben lenyeltek engem is.
2020. jan. 12. 17:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!