Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is butaság, hogy...

Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?

Figyelt kérdés
Nem áll össze sehogy sem a sztori amikor ránézek ezekre az elképesztő építményekre.
2020. jan. 11. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/159 anonim ***** válasza:
28%

Inkább ez nevetséges! Ezek semmit sem bizonyítanak. A harmadik filmben meg már modern gépek vannak, tehát az nem játszik.

Itt előttem építsenek fel olyat, olyan eszközökkel és annyi idő alatt, akkor majd el fogom hinni!

Egyébként ahogyan utaltam rá, ilyen eszközökkel valóban próbálkoztak később, a hivatalos időszakban, volt ami megállt, volt ami nem, de többnyire elég instabilak lettek, és persze jóval kisebbek is.

2020. jan. 12. 13:34
 42/159 anonim ***** válasza:
39%
Inkább az a furcsa hogy sok helyen emeltek piramisakot,úgy hogy nem is tudtak egymásról,az építők.Gondolom nem véletlen.Mkndenfele vannak+amiket még nem tártak fel.Szerintem sem voltak annyirra fejletek hogy ilyen dolgokat összehozzanak.De nem szabad kilógni a sorból,el kell hinni amit a többség szerint igaz.
2020. jan. 12. 13:36
 43/159 anonim ***** válasza:
52%
Azt hogy el kell hinni, amit a többség mond, remélem hogy csak iróniának szántad.
2020. jan. 12. 13:42
 44/159 A kérdező kommentje:

43

Szerinted az ide írogatók hány százaléka igazi tudós, kutató?

Elárulom, max 0%-uk az. De ugye ők mindenre tudják a választ. Pedig még az igazi kutatók sem mernek ilyen határozottsággal kijelenteni semmit mint ők teszik.

Én és a még hozzám hasonlók viszont csak kérdéseket teszünk fel a tényként kezelt elméleteket illetően, de már az is elég, hogy máglyára dobjanak. Nem tudom mi lenne ha esetleg még elméleteket is megfogalmaznánk.

Szóval nagyon sötét fanatikus papok ezek itt. A legfanatikusabbak, mivel csak hobbi szinten tudóskodnak, azok a legrosszabbak. Mert olvasnak valamit aztán az úgy van és másokat megköveznének.

Kérdéseket feltenni ugye óriási rágalom számukra. Nagyon merev, vaskalapos emberek.

2020. jan. 12. 13:47
 45/159 anonim ***** válasza:
62%

"olyan eszközökkel és annyi idő alatt, akkor majd el fogom hinni!"

Normális, Margit?!

Mi a fenének építenének fel egy piramist teljes egészében? Az elvet kell bizonyítani, amihez elég 30 követ is egymásra pakolni, ugyanis ha egy metódussal 30-at meg lehet csinálni akkor 30.000-et is. Vagy te azt sem hiszed el, hogy egy esküvőn fel tudnak szolgálni 500 adag rántotthúst, mert te otthon csak 15-öt tudsz kisütni egy délután?

Kérdező:

Eddig sem voltak érveid de már nem is próbálkozol? Kár, legalább próbálnád cáfolni amit mi mondunk. Az nem érv, hogy te mondtál valamit és le lettél oltva. Persze, hogy le lettél, mit vártál, amikor a tudomány témakörben, tudományt szerető emberek között feljössz egy ezo-s maszlaggal? Javaslom próbáld ki, hogy bemész a kolbász fesztiválra és előadod, hogy mindenki idióta aki húst eszik mert a vegetarianizmus a jövő és egyébként és. Kíváncsi lennék a reakciókra...

2020. jan. 12. 14:06
 46/159 anonim ***** válasza:
60%

Ja, ilyenek ezek.

Olvasnak valamit és aztán itt okoskodnak. Ahelyett, hogy kopácsolnának fél órát és aztán kijelentenék, hogy tovább senki nem bírhatja. Sőt bedobhatnának ellenőrizhetetlen, 0 bizonyítékos fantazmagóriákat, hőtermelő meg vezető piramisokról.

Úgyhogy ha már az ezóba került, akkor elővezetném a saját, garantáltan nem olvasott elméletemet:

Szerintem senki nem volt képes megépíteni. Nevetséges azt feltételezni, hogy bármilyen más civilizáció vagy az ufók képesek voltak erre. Nem tudom elképzelni, tehát nem. Így nyilván Atum szarta őket ie. 178 409. március 4-én péntek délután. Aki mást olvasott hülye. Sőt, aki bármit olvasott hülye.Aki másképp látja, szintén. Tovább megyek, rajtam kívül mindenki az.

2020. jan. 12. 14:36
 47/159 anonim ***** válasza:
31%

#46 Nem 30 kőről van szó, de még csak nem is 30 ezerről, hanem ennél sokkal többről. És nem is főzés meg rántott hús.

A kérdező csak a józan eszét használja, mert nem hiszi el a hivatalos masszát, legalábbis megkérdőjelezi azt. És normális érveket ír, a leglényegesebb dolgokról.

Ez elég szomorú, hogy ilyen lett a tudomány rovat, tényleg, mint valami kolbász fesztivál, ahol mindenki falja a hivatalos tudomány által feltálalt masszát.

2020. jan. 12. 14:56
 48/159 anonim ***** válasza:
61%

"A kérdező csak a józan eszét használja"

Ez a hónap vicce volt :-)

2020. jan. 12. 15:09
 49/159 anonim ***** válasza:
67%

"Inkább az a furcsa hogy sok helyen emeltek piramisakot,úgy hogy nem is tudtak egymásról,az építők"

nyilván nagyon nehéz volt rájönni, hogy a sok kő alul, kevés felül típusú építmények stabilabban állnak, mint pl ha fordítva lenne. szórj a földre egy marék homokot a kezedből. alul sok lesz, felül kevés, egészen csúcsos. boom, piramis

2020. jan. 12. 15:32
 50/159 A kérdező kommentje:

49

A te megnyilvánulásaid a legjobb példa a “tudósok” beteges felsőbbrendűségi komplexusára, a mások iránt mutatott lekicsinylő, lealacsonyító magatartásukra akik nem hajlandók kritika nélkül befogadni a tanokat.

Kérdéseket feltenni bármivel kapcsolatban a legalapvetőbb emberi jog, felfoghatatlan miért sérti ennyire az egótokat ez.

Nem szerettek gondolkodni, kicsit szabadjára engedni a saját fantáziátokat és új szemszögből tekinteni egy problémára? Csupán szóról szóra magolni amit mások írtak?

Nagyon siralmas helyzetben vagytok, mert nem mertek gondolkodni és csak az egótok vezet!

Tessék csak, becsméreljétek tovább a gondolkodni, kételkedni merőket! Ti biztosan felettük álltok.

Ugye a tudomány fórumotokba bele “rondítani” halálos bűn de ti más fórumokon (pld itt) nyugodtan szitkozódtok. Ez aztán a valódi morális felsőbbrendűségnek a megnyilvánulása!

2020. jan. 12. 15:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!