Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is butaság, hogy...

Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?

Figyelt kérdés
Nem áll össze sehogy sem a sztori amikor ránézek ezekre az elképesztő építményekre.
2020. jan. 11. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/159 A kérdező kommentje:

30

Ugyanakkor az is jó észrevétel miszerint a legrégebbi piramisok a legjobbak és idővel egyre gyengébb minőségű piramisokat építettek, több be is omlott, megsemmisült.

És ez vonatkozik más országokra is, pld Dél-Amerikára. Ott is a legrégebbi építmények a legprecízebbek, legfinomabban megmunkáltak és legidőtállóbbak míg az újabbak a közelébe sem érnek.

Ez sejtet egy letünt globális civilizáció létezését.

2020. jan. 12. 12:42
 32/159 A kérdező kommentje:

Az a tény, hogy ismét át lett egy ilyen jellegű kérdés helyezve az ezotériába csak azt jelzi, hogy a tudós közösség mennyire nyitott a vitára és befogadó alternatív elméletekre.

Mintegy érzelmileg kötődnek ahhoz amit megtanultak és nem engednek a 48-ból, igazi vaskalapos, inkvizíciós papokra emlékeztetve!

Manapság a tudomány sajnos vallás lett, mert csak kipótólni szabad a már “megfejtett” “igazságokat” ám alapjaiban átértékelni a tanokat tilos.

2020. jan. 12. 12:46
 33/159 anonim ***** válasza:
60%
tehát ha a kérdező nem tudná megcsinálni, akkor senki se tudhatja, az lehetetlen hogy más emberek esetleg képesek lennének rá. gratulálok
2020. jan. 12. 12:49
 34/159 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, így van teljesen! A tudományból már régóta egyfajta materialista vallás lett. Volt nekem is egy pár kérdésem, amit szándékosan oda írtam ki, és áttették ide.
2020. jan. 12. 12:52
 35/159 anonim ***** válasza:
39%

Az a tény, hogy ismét át lett egy ilyen jellegű kérdés helyezve az ezotériába csak azt jelzi, hogy a tudós közösség mennyire nyitott a vitára és befogadó alternatív elméletekre.

Nem értettem egy darabig hogyan került ide egy másik holdkóros, de tényleg áthelyezték az ezo-ba, ez meg is magyarázta...

A tudósok teljesen nyitottak alternatív elméletekre. Csakhogy egy elméletnek a minimális követelménye, hogy valamilyen logikai vagy tárgyi bizonyíték alátámassza vagy legalább valószínűsítse.

Te semmit nem csináltál, csak ideböfögtél marhaságokat, hogy neked elfárad a kezed vésés közben ezért lehetetlen. Hát gratulálok, ez aztán érv...

2020. jan. 12. 12:52
 36/159 A kérdező kommentje:

36

Ez a biológiai érv!

Talán kipróbálhatnád te is, hogy meggyőződj.

Vagy végezzenek erre vonatkozó emberi kísérleteket. Nyilván önkéntesekkel. Vizsgálják meg, hogy az emberi test ezt el tudja-e viselni tegyük fel egy hónapon át! De nem, ilyen kísérletre ugye nincs szükség mert az egyiptológusok nyilván kapásból tudják, hogy az emberi test ezt kibírja.

Vagy tán szerinte szuper emberek éltek akkor acélozott bőrrel és hússal?

2020. jan. 12. 13:00
 37/159 anonim ***** válasza:
39%

Voltam én már skizofrén is a tudomány rovatban, most kiderült, hogy még holdkóros is vagyok. Van sok logikai bizonyíték, meg tárgyi is.

Miért, az ő kezük tán vasból volt? És ez még csak egy akadály a sokból, mint említettem itt messze nemcsak erről van szó!

Viszont semmi kedvem napokig értelmetlenül vitatkozni, ezt már megtettem évekkel ezelőtt, az ilyen vitáknak nincsen értelme, egymást úgysem lehet meggyőzni.

2020. jan. 12. 13:04
 38/159 anonim ***** válasza:
39%
Ezt nyilván a 36-osnak írtam.
2020. jan. 12. 13:05
 39/159 anonim ***** válasza:
43%
Beszélgetni viszont természetesen szívesen beszélgetek hasonló nézetűekkel ilyen témákról.
2020. jan. 12. 13:09
 40/159 anonim ***** válasza:
61%

Meg fogsz lepődni, de tökéletesen reprodukálták az építést. Pl. itt van egy faszi aki TÖK EGYEDÜL mozgat a piramisnál jóval nagyobb köveket. EGYEDÜL, kőkoraszaki eszközökkel:

https://www.youtube.com/watch?v=-K7q20VzwVs

Hasonló bizonyíték vágáshoz, fúráshoz...

https://www.youtube.com/watch?v=qeS5lrmyD74

Azt meg kétségbe vonni, hogy emberek nem képesek nehéz fizikai munkát végezni hosszútávon teljes fokú retardáltságra utal, már ne is haragudj... Szerinted a filmen (nem is olyan régen készült...) emberek is kamuk?

https://www.youtube.com/watch?v=ZuvmpIxPCVg

Nevetséges.

2020. jan. 12. 13:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!