Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?
Csak ez nem igaz.
Mint mondtam is: szépen nyomon követhető, ahogy fejlődött az építészet - és nem is csak arról van szó, hogy mennyire voltak gondosak, hanem arról, hogy folyamatosan találtak fel új dolgokat hozzá.
Amúgy volt olyan is, hogy egy fontos elem sokszor erősebb volt, mint amire szükség lett volna.
Egy kicsit túlméretezték.
Értelmetlenül, mert közben a többi elem normál erősségű volt.
Tényleg nem csak a mindenkilapját kellene olvasni, hanem egy kicsit komolyabb tanulmányokat is.
Azok nem piramisok, csak kicsit hasonlítanak, de csak az egyik oldalukról nézve.
Azok természetes képződmények. Mondjuk van benne barlang is, és az ősemberek már ismerték.
De nem ők építették, hanem természetes.
Én vagyok a “paraszt” :)
Nem sértődtem meg, csak jobb dolgom is volt, mint egész délután itt lenni. Annak egyébként örülök, hogy a válaszotok a kommentemre kb.”nesze semmi fogd meg jól” jellegű volt. Nem mondtam, hogy tudós vagyok, azt viszont a saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy átfogó kutatás és egy elmélet bizonyítása mennyi munka, mert csináltam.
Többen is linkeltek már itt neked dolgokat, egyiket sem fogadtad el, mindegyik bizonyításra volt egy “hát én ezt nem hiszem”. Egy állítást bizonyítani rohadt nehez, ellenben megcáfolni nagyon könnyű. Neked csak cáfolatod van valami ellen, de bizonyítékod nincs valami mellett (nem a “szerintem ez meg az” nem bizonyíték). Mégis itt hitetlenkedsz, és hülyeségeket beszélsz, ahelyett, hogy a kezedbe vennél egy SZAKlapot vagy SZAKirodalmat esetleg egy kísérlet leírást vagy tanulmányt. Mert akkor talán összeállna az a bizonyos kép, mert ezekben rendesen le van vezetve minden.
Rohadt idegesítő, amikor valaki foggal-körömmel ragaszkodik valami olyanhoz, ami nem valós..pont te nem vagy nyitott a tényekre, mert ha így lenne, már kerestél volna valami normális olvasmányt a témában...
Amúgy nem olvastam végig a mai termést (tegnap a 3. oldalnál szálltam ki).
Azóta már eljutottunk odáig, hogy az üreges Hold belsejében élő reptoidok építették a Piramisokat, és az embert is ők hozták létre?
Nem, én inkább úgy látom, hogy kezd normálisabb lenni.
A "hason szőrűek" meg nem szeretnek az ezotériába menni. Legalábbis itt most nem tolonganak.
Teljesen jól írtam, hogy hasonszőrű :D
Mi baj vele?
Többek között ilyen cikkeket (is) olvasok mielőtt kijelentéseket teszek.
Szívesen várom a forráskritikákat és a tudományos módszertannal kapcsolatos észrevételeket.
Én is leírhatnám részletesebben, hogy milyen dolgokat tartok valószínűnek, de akkor attól tartok, hogy a "holdkóros" és "hülye" jelzőkön kívül még többet fogok kapni. Régebben, mint ahogyan említettem, még skizofrén is voltam, amikor a tudományban tettem fel kérdéseket. És hozzáteszem, hogy nem mi kezdtük a hülyézést, én ráadásul nem is írtam ilyen sértő szavakat.
A tervrajzokat mások is odatehették, teszem azt, amikor megtalálták ezeket a piramisokat, kiterveltek egy építkezést, amit már akkori kezdetleges módszerekkel próbáltak megvalósítani. A tudás az fokozatosan eltűnt az évezredek alatt, a kérdező jól sejti.
Ezek az építmények sokkal bonyolultabbak annál, mint amit az akkori időszakról feltételeznek, ami lehet, hogy igaz is, hogy ilyen volt az a kor. Pont emiatt nem épülhetett akkor véleményem szerint. Sokkal több dolog van belekódolva, minthogy pusztán egyes fáraók nagyzási mániájának a kielégítésére szánták volna. Ezt persze nem úszták meg a piramisok, mert valóban beletemetkeztek később.
És arra is van elképzelésem, hogy vajon miért ilyen alakúak a piramisok. De ha leírnám, megint csak kapnám érte a sértő megjegyzéseket.
Én azért nem hiszek az elfogadott tudományos írásokban, tanulmányokban, mert manipuláltak, erőltetettek. Vannak bizonyos dolgok, amiket felismert, megtudott helyesen a történelemtudomány, és vannak amiket nem. És erre rájön még a manipuláció is. És így is kell kezelni, hozzáállni, nem pedig Szent Bibliaként hirdetni a tudományos dogmákat. Be kell látni, hogy ez egy felemás dolog, a helyén kell tudni kezelni a tudományokat.
Teszem azt, képzeljük el, hogy sok ezer év múlva megtalálnának egy tévét vagy egy rádiót, de mondhatnék telefont is. Hát, én nem vagyok biztos abban, hogy rájönnének, hogy miket találtak! Lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem. Főleg, ha még darabokban is heverne a földön. És tudósok tanakodnának rajta, hogy ezek vajon mik lehetnek?
Hogyha már szóba került a boszniai piramis, hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem természetes. Nagyon szabályos a formája, meg még szögletes is. De egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy hivatalosan nem ismerik el ezt az álláspontot. Én lennék a legjobban meglepődve, hogyha világgá kürtölték volna, hogy ez tényleg nem természetes! A tudománytól sajnos nem lehet mást várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!