Semmivel és semmiért. Miért kéne meggyőzni? Engem pont nem érdekel más mit eszik.
2011. máj. 16. 23:54
4/64 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy megakarsz-e győzni.
Az érvek érdekelnek a vegetarianizmus mellet.
2011. máj. 17. 00:16
5/64 anonim válasza:
Minden, ami a húsokban található, pótolható növényi étrenddel is. Persze ehhez a tejtermékek és a tojás elengedhetetlen feltétel. A másik ami lényeges hogy nem eszel megölt állat húsából, ezzel bátran felvállalhatod mekkora állatbarát vagy, és leszólhatod joggal a gyilkosait is. Az energiád is egyre több lesz, szellemileg is sokkal frissebb leszel, csak egy a fontos: fokozatosan csináld, mert ha hirtelen hagyod abba a húsevést, akár el is ájulhatsz, mivel a szervezeted hirtelen "megbolondul". Vércukor, vérnyomás, stb. Legjobb ha megbízható bio boltból próbálsz vásárolni. Egyébként fontolgatod hogy átállsz?
2011. máj. 17. 00:33
6/64 anonim válasza:
Én baromságnak tartom a vegetarianizmust szóval csak ellenérveim vannak..
Pl: Nincs ínycsiklandóbb egy nagy tál sült virslinél ami sült császárra van rászadve és közte ementáli sajt van amivel összeolvad :)
Ebben tuti nem találsz permetszer maradvényokat, és a behűtött vörösbor is jól csúszik rá ;)
Jóétvágyat!!
2011. máj. 17. 01:11
7/64 anonim válasza:
Kivéve azt a halom tartósítószert, mert a magyar még arra sem képes hogy legalább a minőséget válassza még ha drágább is. Még a borból is a silány 1-2 ezer forintost isszák, ami meg szőlőt nem látott. Amúgy a sajt meg a bor nem vegetáriánus ellenes. A jó kis 6 puttonyos Tokaji aszúból én is szoktam néha inni. Kizárólag a hús elhagyásával remekül lehet élni. De ezt egy húsevő nem tudhatja.
2011. máj. 17. 01:19
8/64 anonim válasza:
Figyu egy időben én is szerettem volna leállni a húsról de nem ment mivel a vércsoportom miatt nekem szükségem van a húsra nem is bírom ha valamit hús nélkül kell ennem és veszélyes is a vegetáriánus étrend mert nem tartalmaz minden vitamint amire a szervezetednek szüksége van ami pl.csak a husiban található(B12)
Nem akarnálak meggyőzni az élet túl rövid ahhoz hogy lemondj a finom falatokról az persze megint más ha nem is bírod a húst akkor meg nem nagyon kell meggyőzni:)
A vegetáriánusok bőre sápadtabb lásd Madonna:)
Nem lesz semmi színed ne legyél az!
2011. máj. 17. 02:18
9/64 anonim válasza:
Az ember emésztőrendszere alapján minden evő! A hús hiánya sok betegség okozója. Akkor is,ha a vegetáriánusok az ellenkezőjét állítják. A szója és a hasonlók meg nagy mennyiségben egyenesen károsak.
Bió ételek pedig nincsenek. Legfeljebb kevesebb a vegyszer bennük,de azokban is van. A talaj,a víz,a levegő is tele van vegyszerrel,és káros anyagokkal.
2011. máj. 17. 06:45
10/64 anonim válasza:
szerintem tojást kell enni, mert abban minden benne van, ami egy kiscsirkéhez kell. És az ember is gerinces (már amelyik), ezért számunkra is többnyire a megfelelő tápanyagokat tartalmazza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!