Mi a véleményed azokról a vegetáriánusokról, akik megszállottan belekötnek mindenkibe, akik húst mernek enni?
13:11
Én mint nem vegetáriánus megállapítottam, hogy te vagy az, aki belekötött a másikba, ráadásul eléggé alpári módon.
Nem biztos, mert aki a tojást eszik az megfoszt egy állatot az életétől..;-)
Egyébként nem nagyon csipázom a vegákat, ha nem kotoszkodni akarának, akkor nem lennének itt:D
Én mindenevő vagyok, mint a disznó.
Tapasztalataim szerint a húsimádók gyakrabban kötözködnek a vegákkal, mint a vegák a húsimádókkal. Több olyan vega nőt is ismerek, aki húsos kajákat süt-főz a családjának, és közben eszi a sok zöldet. Az egy másik kérdés, hogy a húsimádók nem szokták magukat annyira beleélni a vitába, mint a vegák. Húsimádók általában csipkelődnek, gúnyolódnak, hülyének néznek, de nem nagyon akarnak visszatéríteni. Leszarják. Vegák ha belelendülnek, akkor érvelnek, ijesztgetnek, megpróbálnak hatni észre, szívre, gyomorra.
Ja, és lehet, hogy tévedek, vagy másnak mások a tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!