Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a véleményed azokról a...

Mi a véleményed azokról a vegetáriánusokról, akik megszállottan belekötnek mindenkibe, akik húst mernek enni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 doboszoli ***** válasza:
100%

Miért kell ezen vitatkozni? Az ízlés nem lehet vitatéma.

Egye a vega a répát, nekem jó a tarja. Ámen.

2011. jan. 23. 06:56
 12/69 anonim ***** válasza:
73%
Kár ezen vitatkozni, mert az embernek nem növényevő a gyomra. Ha valaki vega, legyen! Én ha a kelleténél több zöldséget fogyasztok, szabályszerüen rosszul leszek, mert felpuffaszt, stb. A másik, én nehéz fizikai munkát végzek, így kell a tömör kalória, ami a növényekben nincs meg. Én még nem láttam vegetáriánust nehéz bútorokat, dobozokat cipelni. A tápláléklánc meg azért van, és az ember is beletartozik. Nem sorozatban, és üzletszerüen üptre kellene leölni az állatokat, hanem csak annyit, amennyit elfogyasztunk. Úgy mint a húsevő állatok. Az, hogy húst eszik az ember, természetes dolog. Mindig is evett.Azért találták ki a különböző vallások a rá vonatkozó szeánszokat, böjtöket, hogy a benne levő mérgek eltávozzanak. A húsevő állatoknak is meg van hozzá a módszerük.
2011. jan. 23. 08:14
 13/69 anonim ***** válasza:
100%

"na meg a japánok is, mert nem esznek tejtermékeket szinte egyáltalán, mindemellett persze a legjobb szinte náluk a halálozási életkor"

No de mennyi halat megzabálnak. Szerintem inkább ehhez van köze, nem a tejhez :D

2011. jan. 23. 09:26
 14/69 anonim ***** válasza:
47%
" Kár ezen vitatkozni, mert az embernek nem növényevő a gyomra. Ha valaki vega, legyen! Én ha a kelleténél több zöldséget fogyasztok, szabályszerüen rosszul leszek, mert felpuffaszt" Ez valóban igaz.De minek kell a kelleténél többet fogyasztanod?Párolva meg könnyen emészthető.A mértéktelen fogyasztás semmiben sem jó,legyen az hús,alkohol,szénhidrát.Biztos a vegetáriánizmusnak köszönhető az a rengeteg ronda elhízott ember,aki már alig tud mozogni,meg a cukra,vérnyomása,szíve is rendetlenkedik.Naponta 10 kilométert futok,gondolom rossz az erőnlétem.Ha tényleg nem tudtok érdemben hozzászólni,akkor ne is írjatok inkább semmit.
2011. jan. 23. 09:43
 15/69 anonim ***** válasza:
70%

Nem eszem magam degeszre, hanem csak annyit amennyi kell. Most ok, hogy lefutod a Kilométereket, de bírnád-e ha egész nap (10-12ó) nehéz tárgyakat mozgatnál folyamatosan?Egyszer költöztettünk egy sportirodát, és bizony elvéreztek mellettünk a sportolók. Nem bírták felvinni ketten mind a 30darab ember magas szekrényt. (kb. 70 Kg/db.) Mi megtettük, utánna még jött vagy 50 nehéz doboz.

Amúgy mondom kár vitatkozni, mert van akinek bírja a szervezete, van akinek nem. A sok elhízott magas koleszterinszintű stb... meg nem azért van, mert húst eszik, hanem mert össze-vissza, és rendszertelenül, meg nassol. Nem figyelnek oda az étkezésre az emberek. Sokan megveszik az ég tudja mivel etetett állatokból készített és ki tudja milyen adalékanyaggal felturbózott kajákat.Itt a baj. Nem a húsevés. A falusi parasztbácsinak miért nincs annyi betegsége, holott nem vega, mint a városi ember? Mert normálisan étkezik, és nem eszik meg mű vackokat. A háziállatai valódi élelmet esznek, és nem tuningolt tápot. A génkezelt, műtrágyázott zöldség is ugyanolyan káros.

2011. jan. 23. 11:00
 16/69 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van,csak én szellemi munkát végzek,nehéz cipekedős munkára vannak emberek,akiket megfogadok.Mondjuk ez akkor is így lenne ha húsevő lennék,a sporton kívül nem végzek más fizikai munkát,arra vannak más emberek.Nekem fontos hogy élvezzem az életet.Arra meg nagyon ügyelek,hogy minden bio legyen,és nem olyan helyről,ahol rá is mondhatják,hanem biztos forrásból.Persze ez így jóval drágább,főleg a húsevésnél,de ez szerencsére nem gond.És a két gyerekemet sem kényszerítem rá,ha majd egyszer úgy akarják,hogy kipróbálják,ám legyen.Ha meg nem,akkor is fogom szeretni őket.Ez nem politika.
2011. jan. 23. 12:44
 17/69 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyeneket legszívesebben felrúgnám, bár én magam nem kötözködöm a vegákkal. Állítólag az állati fehérjék hiánya aggreszivitáshoz vezet, pl. a viziló sokkal aggresszívebb, mint az oroszlán, egy csomó emberre is igaz. Vannak jó vegák is, akik tényleg békések, de nem egy olyan idegbeteg, hogy embert ölne, bezzeg ha állatról lenne szó...
2011. jan. 25. 17:07
 18/69 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó, gratulálok.

Gondolj már bele mit írtál, légyszíves. Ennyi erővel minden növényevő agresszívabb a húsevőknél, ez pedig elég érdekesen lenne igaz.

Az "állati fehrjékről" meg annyit, hogy nem fehérjéket, hanem aminósavakat veszünk fel a húsból, tejtermékekből és növényekből is, melyek teljes mértékben megtalálhatóak mindegyik típusú táplálkozás alkotóelemeiben, és ezekből építjük fel a fehérjeláncokat. A felvett aminósavak közül ha utánanézel, kiderül hogy a legjobb minőségűek többségében a tejtermékekből és sok esetben a növényekből felvettek, a húsból kevés tápanyaghoz jutunk, és annak nagy részét is eltüntetjük a főzéssel/sütéssel.

2011. jan. 25. 17:24
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
"Az ilyeneket legszívesebben felrúgnám, bár én magam nem kötözködöm a vegákkal. Állítólag az állati fehérjék hiánya aggreszivitáshoz vezet" Éppen most kötözködsz,aggresszívkodsz,meg bunkózol.Akkor te is vega vagy?Minek írsz ha semmit nem tudsz a témáról?Gondolom lételemed a mocskolódás anonim.Akkor viszont a fórumozók nagy része is vega!Most vált világossá,miért ez a sok gyűlölködés.A vegetárizmus az oka!!!
2011. jan. 25. 19:17
 20/69 anonim ***** válasza:
54%
Aki ilyet tesz az bunkó!!!Ha magától megvonja az alapvető dolgokat az étkezés terén, hát tegye, de másokat ne buzeráljon!Mondjuk én nem értem az ilyen nyulakat, lehet hogy azért mert testépítés a hobbim és igen odafigyelek az étkezésre.Pont ezért tudom, hogy milyen sok alapvető dolgot vonnak meg maguktól a vegetáriánusok, bár azt hiszik, hogy ezeket pótolni tudják a zöldekből.Ha valaki azért vega mert érzékeny, alergiás valamire az más dolog, de ezek az emberek meg nem szoktak beszólni másoknak.
2011. jan. 26. 10:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!