Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a véleményed azokról a...

Mi a véleményed azokról a vegetáriánusokról, akik megszállottan belekötnek mindenkibe, akik húst mernek enni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
32%
Jól van izomagy,tömjed magad szteroidokkal.Amúgy feláll még?
2011. jan. 26. 11:21
 22/69 anonim ***** válasza:
63%

Kedves BUNKÓ barátom!

Nem szedek szteroidokat mert tisztában vagyok a következményeivel, pont úgy mint a vegetáriánus életmód negatív hatásaival.Viszont ha az összes vegetáriánus olyan BUNKÓ mint te, akkor nem csodálkozom a kérdésen amit Kerca a tapír tett fel.

2011. jan. 26. 14:09
 23/69 anonim ***** válasza:
13%
Egy bunkó húsevő újabb kötekedését olvashattuk...
2011. jan. 26. 14:13
 24/69 anonim ***** válasza:
Igen azt.....
2011. jan. 26. 14:23
 25/69 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, rágcsáljatok répát én meg rágcsálok azért a répa mellé husit is. Kész, pont. Nem érdekel, hogy ettől lesz e bajom vagy nem, nekem valami minimális élvezet kell is az életembe, és ez is az.
2011. jan. 26. 15:36
 26/69 anonim ***** válasza:
36%
Remélem ezzel le is zárhatjuk.
2011. jan. 26. 16:35
 27/69 anonim ***** válasza:
32%

Alexander dargatz pl. egy német vegán testépítő. [link]

Itt vannak többen is: [link]

Csak hogy értsük, a vegán nem csak húst nem eszik, egyáltalán semmilyen állati eredetű táplálékot sem.

Aaaanyira sajnálom szegényeket itt a képeken, szegények tényleg nagyon betegnek látszanak :-))

Ajánlom az okoskodás és anyázás helyett a tájékozódást, mert süt a hozzászólásokból a hozzá nem értés.

2011. jan. 27. 22:37
 28/69 A kérdező kommentje:
Hát ritka undorítóan néz ki
2011. jan. 27. 22:54
 29/69 anonim ***** válasza:
70%

Csak olyanok mint a többi testépítő...a hangsúly azon van, hogy ugyanúgy lehet élni vegetáriánusként, vegánként is, mint a többi húsfogyasztó ember. Nem jár lemondással és betegségekkel. A kulcs a változatos étrend, és nem feltétlen a hús. Zöldségek nélkül nem lehet élni, hús nélkül viszont igen.

Egy korábbi hozzászólásra reagálva: az ember gyomra és bélrendszere nem húsevésre van berendezkedve. Az ember mindenevő, de az nem azt jelenti, hogy ennyi hús egészséges lenne, mint amennyit manapság eszünk. A gorilla is mindenevő, a tépőfoga is jelentősen nagyobb a miénknél, mégis csak nagyon ritkán vadászik, általában csak ha tényleg nincs más kaja. Az ember bélrendszere hosszú, éppúgy mint a növényevő állatoknak. A ragadozóké, akik kizárólag húst esznek, rövid. Azért rövid, hogy a hús minél gyorsabban áthaladjon rajta, mert eleve nehezebben emészthető, és ha erjedni kezd méreganyagok keletkeznek, ami felszívódik és mindenféle betegségeket okozhat. A mi gyomrunk nem húsevésre lett kitalálva. Az hogy ti mit esztek, magánügy. Nem vitatkozni szeretnék, hanem érvelni a sok hülyeségre amit itt olvastam. Valahol valamikor hallott mondatokkal dobálóztok ahelyett, hogy utánaolvasnátok. Senkit nem érdekel, hogy ti esztek-e húst, vagy esztek-e egyáltalán, de a sok butasággal csak égetitek magatokat.

2011. jan. 27. 23:17
 30/69 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem lett volna türelmem hogy így leírjam,meg minek,úgyis belém kötnének,de örülök hogy te leírtad a lényeget.
2011. jan. 27. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!