Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisznek sokan megszállottan az óvszerben, mint fogamzás gátló módszerben?
Óvszer használata mellet egy év alatt száz nőből három-négy terhes lett.
A tabletta 6-40x eredményesebb védekezés, mint az óvszer.
lehet hogy az a 3-4 nem megfelelően használta
nem 100%-os védelem
de legalább véd a nemi betegségek ellen
" Óvszer használata mellet egy év alatt száz nőből három-négy terhes lett."
Na akkor az a 3-4 mind itt van,mert ahogy olvasom itt a legtöbben óvszer mellett estek teherbe.
"A tabletta 6-40x eredményesebb védekezés, mint az óvszer."
Azért évente 3-4 nő gyógyszer szedése mellett is teherbe esik..
Sokan vannak akik egyéb egészségügyi okokból nem szedhetnek gyógyszert.Sokan vannak akiknek a koruk miatt nem ajánlatos a gyógyszer.
A gyógyszer csak a terhességtől véd meg ,a nemi betegségektől nem..Az óvszer viszont megvéd.
Én mivel nem szedhetek gyógyszert óvszerrel védekezünk,lassan 25 éve..Soha nem lettem terhes tőle,és sosem szakadt ki..Ha valaki megfelelően használja,ha valaki megfelelően szedi a tablettát a nem kerül az évi 3-4 eset közé..
Mert a védekezési módszerek közül a megbízhatóak közé tartozik.
Emellett:
- nem hormonális, nem avatkozik bele a női szervezet működésébe
- nincsenek mellékhatásai (hacsak vki nem allergiás rá)
- egy csomó nő nem szedhet tablettát
- látod, ha vmi baj van vele (elég feltűnő, ha elszakad), míg más védekeznél nem
- fiatal korban is használható, amikor a tabletta nem ajánlott (mindjárt jön vi okos aki megcáfolja, előre érzem...)
Én olyat még nem sokszor hallottam, hogy vkinek nem szakadt ki, nem csinálták előtte gumi nélkül, nem kenték össze stb és még is teherbe esett a lány...
Egyébként sem értem mi most ez a nagy tabletta mizéria és a nagy óvszerellenesség.
Aki akar, az szedjen tablettát, de ha normálisan védekezek (óvszerrel), akkor ne szóljanak már bele a módszerembe.
B@szogassák a 16 éves tiniket, akik megszakítást alkalmaznak, ne azokat, akik a fogamzásgátlásnak egy igen csak megbízható formáját használják.
Minimum húszból több mint egyszer a nemi betegségektől sem véd meg az óvszer.
Én nem azt mondtam, hogy gyógyszert kell szedni. Én azt kérdeztem, hogy miért hisz valaki a mindenhatóságában?
Én ismerem olyan értelmiségi párt, akik közel voltak a harminchoz mindketten és két év alatt két abortusz jött össze nekik.
Már bocs, de azt nem tudom elképzelni, hogy két év óvszerhasználat alatt, önhibájukon kívül két abortusz összejött. Erre max matematikai esélyt látok.
Lehet értelmiségiek, de vagy az óvszer szakadt ki, vagy előtte gmi nélkül csinálták, vagy nem tudom.
Egyet még elhiszek, de két év alatt kettő, az marha nagy túlzás.
Én nem azt mondtam, hogy az óvszer 100%-s, mert mindenki tudja, hogy nem az. Ahogy a gyógyszer sem.
De ha mérlegelnem kell, akkor én a gumi mellett döntök és kész.
Sokan meg azt hiszik, hogy a tabletta "mindenható". Itt is állandóan mondják, hogy nem baj az, ha egy két tabi kimarad, ezek a gyógyszerek annyira hiperszuperek, hogy úgy is hatnak...hát lol.
Akkor meg?:D
Semmi sem 100%-os, ezt az értelmesebb emberek tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!