Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom Katy Perry-be, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom Katy Perry-be, meg mindenféle sztárba szerelmes, de már megszállottan, hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Annyira égő, olyanokat mond, hogy Katy Perry, meg Penelope Cruz álmai nője, meg ilyenek. Minden pasinak van valami vágyálma, de akkor is..úgy meg tud vele bántani. Egyik nap elkezdi, hogyha most jönne Katy és azt mondaná, hogy "gyere, dugjunk", akkor még engem is félredobna. Mindig ilyeneket mond, komolyan, mint valami 13 éves..Múltkor kiborultam, hogy álljon már le, az egy dolog, hogy sztárokba szerelmes, de ne hasonlítgasson már ilyen nőkhöz, mert ő sem egy világsztár. Nem vagyok egy ronda lány, az utcán is mindig megnéznek és nem az ilyen munkásemberek, de ő meg meg se becsül, tisztára olyan, mintha bekattant volna:S Ez normális? Mármint most lehet elég hülyén hangzik ez az egész, de nagyon bántó, amiket mond. Olyan, mintha nem tisztelne.

19L

2010. szept. 4. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Még a barátod??
2010. szept. 4. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
szakíts vele! de tényleg :$ ha az én barátom lenne tuti ezt tenném.
2010. szept. 4. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem normális. Keresd meg neten álmai nőjének a címét (ha rendes akarsz vele lenni, bár én nem lennék) Tedd le elé az asztalra, fogd a cuccodat (ha van nála valamid) aztán ne állj vele többet szóba, és nézd levegőnek. Ha neten vagy smsben nagyon zaklat, küld el neki megint a címeket, és ne hidd el a "meg fogok változni szöveget", mert úgysem fog.
2010. szept. 4. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:

"jönne Katy és azt mondaná, hogy "gyere, dugjunk", akkor még engem is félredobna."

Ha nekem ezt mondta volna, akkor én így reagáltam volna:

"Ha nem vagyok elég jó neked, akkor a menj és verd ki Katy Perry képére kis buz.i, úgysem lesz a tiéd. De mostantól már én sem."

2010. szept. 4. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:
a barátod szerintem 1 gyökér már bocs:)
2010. szept. 4. 13:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát de ez nem olyan egyszerű, 2 éve vagyunk együtt, ő az első nagy szerelmem, de az utóbbi 2-3 hónapban tök gonosz lett, úgy beszél velem, mintha semmire se tartana, aztán ha kiakadok, azt mondja, hogy hisztis liba vagyok.
2010. szept. 4. 13:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert szerinte feleslegesen akadok ki, úgyse kapja meg a hozzá hasonló nőket, csak nagyon bejönnek neki. De nem fogja fel, hogy ez a valóság, én vagyok a valóság, a barátnője, akit kéne tisztelnie, nem pedig a sztárokat, akiket úgysem kaphat meg..
2010. szept. 4. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Öltözz Katy Perrynek, tuti beindul rád.
2010. szept. 4. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor meg még kisfiú, ha nem képes a valóságban élni. Értem, hogy szereted, de ha ezt a nagyon egyszerű kérésedet nem képe teljesíteni, hogy legalább Neked ne fröcsögjön a sztárokról... Akkor...?
2010. szept. 4. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
mondd meg neki h tartsatok szünetet és gondolja át a dolgokat mert ez így nem mehet tovább. ha észhez tér, még lehet esély a folytatásra, de ha nem, akkor semmiképpen.
2010. szept. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!