Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok mivel magyarázzák meg...

Vegánok mivel magyarázzák meg ezt a ragadozó paradoxont?

Figyelt kérdés
Ha egy ragadozó állat öl meg a táplálékért egy másik állatot az a természet rendje, de ha egy ember öl meg egy állatot a táplálékért az meg elítélendő.
2022. jan. 2. 11:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
42%
100. Ez olyan dolog, hogy szerintem egy vegán is el lenne 4-5 féle növényen, de a változatosság miatt mégis beiktat az étrendjébe egy hatodikat is. Nos lesz baja ha mégis kihagyja azt az egyet? Nem, mert az, az egy még szükséges hogy teljes mértékben változatossá tegye.
2022. jan. 16. 15:56
 102/103 anonim ***** válasza:
9%
Ja, és nem kell odaírni hogy sokkal több mint 5-6, tudom,csak példának írtam a két számot
2022. jan. 16. 15:59
 103/103 anonim ***** válasza:
72%
De nem, mert csak egy plusz változó kell. A vegán meg bármelyik másik növényt választhatja hatodiknak. Felesleges ezt túl bonyolítani. Egészséges a hús nélküli élet? Igen. Akkor szükség van rá? Nincs. Ettől persze aki akar, az eheti.
2022. jan. 16. 20:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!