Ételek, italok - Gyakori kérdések
Anyu vett sertéslapockát, de fogalmam sincs mit készítsek belőle, ötletek? Tegnap volt rántott hús, párolt zöldségekkel.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Mire kell odafigyelnem, ha cipóban szeretném tálalni a levest? (Cipó minősége, hőmérséklete, bármi, ami eszetekbe jut. )
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
A TV paprikán láttam egy sajtos rudacska receptet, ha jól rémlik Bede Róbert csinálta. Miből mennyi kell bele, mi a pontos recept?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Igaz az, hogy a cefre erjedése optimális hőmérsékleten (25-28 fok) 10 nap alatt végbemegy? Ha igen, akkor a szőlőcefrémnek 15-20 fokos helyen elegendő 20 nap?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
0
Hogy készíted a rizses-húsos rakott karfiolt? (arányok nem annyira fontosak, inkább a menet és a hozzávalók érdekelnek)
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!