Mire kell odafigyelnem, ha cipóban szeretném tálalni a levest? (Cipó minősége, hőmérséklete, bármi, ami eszetekbe jut. )
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 09:05
1/4 anonim válasza:
Tömör, rozscipót vegyél. Aminek jó vasag a héja. Ha nem lehet könnyen összenyomni, nem szivacsszerű az a jó. Amikor kiszeded a belét, igyekezz 2-3 ujjnyi falat hagyni neki, mert a leves leve fel fog benne szívódni, és azt még ki lehet kanalazni.
A cipó levágott tetejére olvaszthatsz sajtot, fűszervajkeveréket vagy megpiríthatod.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos választ!
2011. okt. 13. 20:50
3/4 anonim válasza:
Ha a kibelezett cipót elöször berakod a sütöbe, amig kicsit megpirul a belseje, akkor tovább birja átázás nélkül.
És csak akkor tedd bele a levest, amikor már az asztalnál ül mindenki.
4/4 A kérdező kommentje:
de jó ötlet, köszi!
2011. okt. 13. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!