Ételek, italok - Gyakori kérdések
Hideg hatására opálosodik a gyönyörű tiszta pálinkám. Szobahőmérsékleten visszatisztul. Mitől lehet?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
6
Mit kell tenni a mák töltelékbe, hogy jó krémes állagú legyen mint amilyet a pékségek árulnak?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Mit gondoltok az amerikai "mézeskalácsról"? Szemezgetek egy receptvideóval, szeretnék ilyen mézeskalács-házikót készíteni.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Oldalasal milyen sovány húst tudok egyszerre megfőzni pörköltnek? Mindegy disznó vagy csirkehús
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Vettem 4 kg marhalábszárat, hétfőn főzném meg pörköltnek. Betegyem-e a fagyasztóba addig, vagy kibírja a normál hűtőben is?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
7
Csirkehús mitől lesz büdös (romlott? ) napokkal lejárati idő előtt, végig hűtőben tartva, még télen is, rendszeresen?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!