Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány napig áll el a fánk...

Hány napig áll el a fánk celofánban?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék sütni. Ma sütném meg, eláll december 26-27-ig? Hűtőben, vagy szobahőmérsékleten?

2018. dec. 22. 09:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt: sima szalagos fánk, cukormázzal.
2018. dec. 22. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, fánk az frissen jó
2018. dec. 22. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
A mi fánk tavaly óta áll, fel is van már díszítve. Igaz mű, azért áll el tavaly óta.
2018. dec. 22. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Bevallom, jót nevettem, úgyhogy nem pontozlak le :D
2018. dec. 22. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Amugyis pulyas dolog a pontozas

Szerintem frissen jobb lenne a fank. 26.-ig meg van 4 nap addig megszikkad,kemeny lesz

2018. dec. 22. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elállni eláll, de a szalagos fánk frissen sütve a legjobb. Még az is jobb, ha hűtőbe teszed a kelt tésztát, és amikor szükséges (26-27-én) kisütöd.

Fánkot ne hagyj 7 (!) napig, olyan szottyadt lesz, hogy senkinek nem kell majd. Inkább a tésztát tedd hűtőbe, ha más választásod nincs.

2018. dec. 22. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok. Nna, még a számolás sem megy, mert pont én is sütök. Szóval nem 7, hanem 4-5 napig állva hagyni a fánkot sem jó. Tedd hűtőbe, és frissen süsd, ha ennyire muszáj előre megcsinálni a tésztát.
2018. dec. 22. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Én lángos tésztát szoktam 1 hétig is őrizgetni.

Egy kiolajozott zacskóban tökéletesen eláll a hűtőben és naponta sütök belőle 1-2 darabot frissen.

De nagyon észnél kell lenni, mivel a hideg tészta belül nyers maradhat, ha sütöd. De kipróbálhatod már másnap, hogy mennyire lesz süthető, ugyanazt tudni fogja a tésztád 5 nap múlva is.

2018. dec. 22. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Fánk ízesítésre egy ötlet:


kicsit hígabb cukrozott tejföllel meglocsolod és eper lekvárból egy kiskanállal teszel a tetejére.

Nálunk ez a csúcskategóriás fánk.

De csak valami drágább lekvárból csináld, aminek tökéletes eper íze van és nem csak a cukor dominál benne.

2018. dec. 22. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!