MrPifta kérdése:
Hogyan kell inni a nem-filteres teát?
Figyelt kérdés
Kaptam valakitől. Filter helyett apró szárított levelek, gyümölcsdarabok vannak a zacskóban. Beleöntöttem egy keveset a köcsögben lévő forró vízbe, hagytam állni kicsit, majd próbáltam meginni, de a darabkák miatt kényelmetlen volt. Így kell? Vagy rosszul csináltam?#tea #nem-filteres tea
2018. dec. 22. 07:24
1/9 anonim válasza:
Hát elég rosszul csinálod :-D Létezik amolyan teatojás, ami egy összezárható szűrő, abba kellene bele tenni és a teatojást bele lógatni a vízbe, de amúgy szart sem ér. Nekem is van, de nem zár rendesen és kijönnek a darabkák. Tehát én úgy szoktam, hogy egy bögre forró vízben beáztatom, majd szűrőn keresztül átöntöm egy másik bögrébe és már kész is.
2/9 anonim válasza:
En teatojasba szoktam tenni es ugy megfozni, a vegen meg kidobni belole
3/9 anonim válasza:
Jó minőségű teatojast kell venni elso, abból nem megy kis semmi
4/9 anonim válasza:
De ha más nem, szűrd le valamilyen apró lyukú szűrővel. Tudod ahogy a tėsztát, levest stb..
5/9 anonim válasza:
Teát nem főzünk, csak forrázunk.....
6/9 anonim válasza:
Egéazen pontosan gyógyteákból van, amelyiket főzni kell, de nem sok, minden más teár csak forrázni.
Rengeteg eszköz áll rendelkezésre szálas tea készítéséhez. Van teatojás, tésztaszűrőhöz hasonló szűrő műanyagból és fémből is, bambusz kosárka, kerámia bögre kerámia szűrővel, szilikon tojás, de lehet már kapni textil szűrőt, vagy textil tasakot is. Válaszd ki, amelyik szimpatikus.
7/9 anonim válasza:
Én ilyet iszok csak van itthon pont teához való szüröm ha inni akarok egy pohár teát akkor pohára teszem a szüröt és átszüröm .azt kész.
8/9 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ha gyógytea, akkor ne használj semmi fémet. Se fém teatojást, se kiskanalat, se fém szűrőt, csak műanyagot. Sok gyógynövény hatása ugyanis elveszik, ha fémmel érintkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!