Úgy értem,hogy lefagyasztom nyersen.Utána felengedem a hűtőben és megsütöm.Ami marad a sült húsból,lefagyasztom újra.Lehet e így csinálni,vagy inkább ne fagyasszam a maradékot?
Lehet. Pl megveszed a disznóhúst, lefagyasztod. Majd kėsőbb csinálsz pörköltet. Azt is lefagyaszthatod (nem tėsztaval keverve, csak a pörköltet) de lehet zúzapörköltet is. Sülteket nen igazan szoktak.
2018. dec. 22. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.úgy lehet e sült húst fagyasztani,hogy vékonyan felszeletelem,és mikor kiengedett hidegen a szendvicsbe teszem.Úgy sem lesz finom?
2018. dec. 22. 09:13
3/9 anonim válasza:
Ha a felolvasztott húst hökezeled (sütés/fözés), utána újra fagyasztható.
A megsült húst fagyaszthatod szeletelve is, de egy, esetleg két hónap után nem lesz jó ízü, mert kiszárad.
2018. dec. 22. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Mindig csak annyit szeletelj le a sültből, amennyit megesztek, a többit egybe tedd a mélyhűtőbe.
Ne használj alufóliát, inkább átlátszó "filmet".
Ha szeletelve rakod el, kiszárad, ahogy előttem is írták.
Ha van valamennyi szaftja, dobozban tedd el, akkor kevesebb a kiszáradás veszélye.
2018. dec. 22. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
utolsó: és azt hogy gondolod, hoyg a fagyott húsból szeleket vágsz? Ezt ugyanis csak úgy lehetne, ha felolvasztod elötte, és visszafagyasztani meg nem szabad
2018. dec. 22. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Pár hétig hűvös helyen is eláll, ha alaposan megsütöd, és zsírban tárolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!