Darált húst le lehet fagyasztani, felhasználható utána?
Le lehet fagyasztani, mi is szoktuk.
Viszont javaslom, hogy főzz többet egyszerre, azt fagyaszd le, és amig a tészta megfő, addigra a mikroban kiolvad a szosz, (vagy este hutoben masnap ebedre) sokkal gyorsabb, es kisebb helyet is foglal ha jol
csinalod.
1-es vagyok.
Jajj, kérdező!
A milánói paradicsom szószos, gombás,fűszeres (mi mondjuk rakunk bele gépsonkát is)
A bolognai amire a kérdésed alapján gondoltam az darálthús-paradicsomszósz.
Amire te gondolsz, ahhoz valóban csak a husit tudod lefagyasztani. A nevét viszont nem tudom, még sosem ettem ilyet :o
Kérdező, megkérdezhetem, hogy ezt hogyan készíted?
Anno általános iskolában / 30 éve falun / az általad felsorolt összetevőkből álló ételt nevezték milánóinak és imádtam. :)
Kettes vagyok, én sem erre gondoltam.
Ez nekem inkább carbonara-ra hajaz, de nem teljesen az. Azt szokták tejszínnel, füstölt sonkával készíteni, és sajttal megszórni.
Az akkor inkább rakottas, / rakott tészta.
Így köze nincs a milánóihoz.
Milánói: Sonka gomba paradicsom velő, parmezán. Fűszere só, bors, kakukkfű.
Bolognai: Darált hús, apróra reszelt vegyes zöldség, v.hagyma, fokhagyma, végén kevés tejszín, parmezán. Zsiradék nem kell, bőven jön ki a húsból. Elsőként a hús lepirításával kezdjük. Fűszerei: Kakukkfű, rozmaring.
A tészta főzővizébe pedig SOHA nem rakunk olajat/zsiradékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!