A savanyuság pácleve felhasználhato még egyszer savanyitáshoz?
Figyelt kérdés
Nem uborkára levéröl van szo.2018. aug. 13. 19:56
1/5 anonim válasza:
Ha pontosan ismered a felhasznált technológiát, akkor talán igen. De amúgy csak úgy ránézésre nem lehet megmondani, hogy milyen lépéseket végeztek korábban és volt-e utólagos vegyszeres vagy hőkezeléses lépés.
2/5 anonim válasza:
Inkább csinálj másikat. Semmiből nem tart. Még egyszer sem tettem újra savanyúság levébe másik cuccot.
Van a hordós savanyúság, azt folyamatosan beleteszi az ember, ahogy érnek a dolgok.
De szerintem nem erre gondolsz. Vagy de?
3/5 A kérdező kommentje:
Tojást kifőzve savanyitva vettem, páclében. Az eredeti levet nem szeretném kiönteni, csak uj tojásokat raknék el bennd, mivel pár napos a lé. Lehet ezt igy?
2018. aug. 14. 15:28
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok. Hát nem tudom. Ha hűtőben tároltad a levet, próbáld ki. Max. veszítesz pár tojást. Ha nem hűtötted, akkor inkább ne kísérletezz. Főleg tojással.
5/5 A kérdező kommentje:
Hűtőben volt természetesen, ma betettem a tojást, 1 napig érlelem, utána ugyis megeszem.
2018. aug. 14. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!