Ha a tatár beefsteak húst nem akarom nyersen enni, akkor miylen recept van, amiben felhasználható és megsül?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 21:31
1/5 anonim válasza:
Minden darált húsos recepthez jó.
2/5 anonim válasza:
Nem értem. Kész tatárról van szó vagy alapanyagról? Előbbi esetén simán bevághatod a sütőbe, át lehet sütni(bár szerintem hülyeség, nem kell ennyire parázni tőle). Ha meg nyers húsról van szó akkor millió lehetőség van.
3/5 A kérdező kommentje:
készről van szó
pl. fasírtnak jó? csak zsemlemorzsa kell bele, vagy más is?
2017. jún. 3. 09:40
4/5 anonim válasza:
Hát nagy kár lenne érte bármi másnak felhasználni... Ha mindenképpen meg akarod sütni, (most tedd a fagyasztóba )vegyél hozzá egy kis darált sertéshúst és, majd máskor azzal, valamint egy kis áztatott zsemlével/kenyérbéllel (ne morzsával, mert még az is tömöríti )egy közepes nyers, kislyukon lereszelt krumplival gyúrd össze. Kóstold meg, hogy kell-e még utánfűszerezni. lehet, hogy még 1 tojás is kell a masszához, hogy formázható fasírtgombóc legyen belőle.
5/5 nyam-nyam válasza:
Minden válasszal egyetértenék,ha nem bélszínről volna szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!