Tudtok olcsó főtt étel recepteket? Ami jó is és nem nagy költség
Szubjektív hogy mi számít olcsónak. Én egyetemista koromban eléggé meg voltam szorulva, pár év alatt kitapasztaltam miket érdemes főzni ha nincs sok pénzed:
Sült krumpli hússal: 1 kg krumpli kb 100-120 forint, felvágod hasábba és kisütöd, mellé valami olcsóbb húst. Nem a legjobb kaja de olcsó.
Pizza: a tésztához csak liszt, víz, olaj és élesztő kell, és lehet rá pakolni bármit ami van otthon.
Almás-répás süti: lereszeled az almát meg a répát, összegyúrod golyóba, olvasztott csokiba fordatod és meg is vagy.
Zsidó tojás: alap összetevőkből 150 forintos toast kenyérre sütőben megsütve tök jó.
Paprikás krumpli
Krumplikása
Rizses hús
rizses bármi
Tészta akármivel
Rakott ez-az
Krémlevesek
Rakott zöldbab
Gombapaprikás
Chili sin carne
Zöldségkrémlevesek
Spaghetti all arrabiata
Spenótos gnocchi
Zöldséges sajtos palacsintatekercsek
Töltött cukkini
A töltött cukkini 600 Ft/kg a cukkini (egyelőre) és kb. ugyanannyi a darált hús, nem igazán nevezném olcsónak!
26/F-nek:
- Spencer-féle hagymás bab, recept a net-en, sonka helyett jó bele egy db-ka füstölt kolbi is, és percek alatt kész.
- Gulyás leves + túrós csusza
- Főtt tészták különböző rátétekkel, egyszerűek, olcsók, gyorsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!