Vettem 4 kg marhalábszárat, hétfőn főzném meg pörköltnek. Betegyem-e a fagyasztóba addig, vagy kibírja a normál hűtőben is?
Figyelt kérdés
Ismerős azt mondta, pácba tegyem addig. De, a pörköltnek szánt marhahúst nem szoktam pácolni. Mit tegyek? ffi 602018. dec. 21. 20:31
1/11 anonim válasza:
Hétfőig simán kibírja a hűtőben.
2/11 anonim válasza:
Nem kell fagyasztani, de ne kockázd fel, egészben hagyd addig, úgy hűtsd. Ha megoldható a 0 és +2 C között lenne az optimális.
4/11 anonim válasza:
Pörkölt kb. 20 személynek? Hűha.
5/11 anonim válasza:
vajon ki az a hülye aki lepontozza, hogy a pénteken vett hús még hétfőn is ehető ha hűtőben tartják. GYK szinvonal...
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!! 4-nek: Nem csak 1 szer eszünk belőle - bár valójában 2-felé megy, így még lehet, hogy veszek is hozzá, mert 2 felé kicsit keveslem is.
2018. dec. 21. 21:30
7/11 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: 2 db, "gyárilag" befóliázott hús, hagyjam-e abban a légmentes fóliában, vagy tegyem fémtálba, lefedve...?
2018. dec. 21. 22:13
8/11 anonim válasza:
Én felkockázva fagyasztóba tenném. Eleve nem tudod, milyen friss a hús. És azért 20-an fognak enni belőle. Nem kockáztatnék.
9/11 A kérdező kommentje:
Mossam is meg, mielőtt mélyhűtőbe teszem (s ha igen, felkockázás előtt, v. után mossam meg)?
2018. dec. 21. 23:00
10/11 anonim válasza:
Megmoshatod, ha akarod, de felkockázás előtt. Ne utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!