Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem ki, akkor én...

Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.
2022. okt. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
86%

"Akik lehülyèznek, azoktól kérdezném, hogy ha nektek nem azt küldik, amit rendeltek, akkor is tapsikoltok?"

De a leírásod alapján te azt kaptad, csak minimális, és egyébiránt igen jelentéktelen eltéréssel.

2022. okt. 3. 22:29
 62/74 anonim ***** válasza:
70%
ha ennyire fontos volt hogy minden olyan legyen mint amit te szeretél volna akkor cukråszdátol kellet volna rendelned.
2022. okt. 4. 05:21
 63/74 A kérdező kommentje:
61 igen minimális eltérés, hogy egy fehér alapon rózsaszín pillangós torta helyett fehér alapon lila pillangósat kaptam, akkor pont olyan minimális eltérés, ha rendelsz egy fekete cipőt és pirosat kapsz… Nyilván egyből reklamálnátok, csak mást jó lehülyézni. Egyébként itt 2 cukrászda van és egyik sem túl jó, ez a hölgy pedig sok képet feltett a facebookjára, ahol igényesnek tűntek a tortái, persze mondjuk az nincs fent, hogy mit kért a megrendelő, csak, hogy mit alkotott. Na de én befejeztem, lehet mást szapulni.
2022. okt. 4. 06:26
 64/74 A kérdező kommentje:
És mégegyszer: nem árnyalatbeli különbségről van szó, hanem szrt arra, hogy mit kérek és jóvanazúgy alapon felhasználta a meglévő fondantját, hogy úgyis jó lesz a hülyének, nem baj, hogy nem ilyet kért. De ez a mai Magyarország!
2022. okt. 4. 06:28
 65/74 A kérdező kommentje:
Ez egy elvi kérdés, hogy egy vállalkozó igyekezzen maximálisan teljesíteni egy rendelést, ne pedig át akarja aszni a megrendelőt. De tele van az ország kóklerekkel, de nem is csodálkozom, úgy làtom ez teljesen jó is nektek!
2022. okt. 4. 06:39
 66/74 anonim ***** válasza:
79%

"igen minimális eltérés, hogy egy fehér alapon rózsaszín pillangós torta helyett fehér alapon lila pillangósat kaptam"

Igen, tényleg az. Ez egy torta, amit megeszel, nem egy cipő!

2022. okt. 4. 08:22
 67/74 anonim ***** válasza:
70%
meg ėrtelek de ha te nem írtad le pontosan hogy fehér alapon rozsaszin pillangos tortát kėrsz akkor nem készitő hibás hanem te ,ha csak elküldtél egy pillangos torta kėpet hogy hasonlot szeretnél akkor nem készitő a hibás.
2022. okt. 4. 16:44
 68/74 anonim ***** válasza:
70%
Lassan harmadik napja téma ez, olyan sok időd van ide írkálni, miért nem sütötted meg te?
2022. okt. 4. 17:52
 69/74 anonim ***** válasza:
70%
Mi a tanulság? Megtanulsz tortát sütni a kis kezecskéiddel, aztán az majd punás színű pillangóval készül el. Ha ennyire fontos, hogy milyen dekoráció legyen rajta, akkor nem bízod màsra. Ennyi.
2022. okt. 4. 18:00
 70/74 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nem ez a tanulság, hanem hogy közöljön mindent részletesen ha mással szeretné megcsináltatni legközelebb
2022. okt. 4. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!