Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem ki, akkor én...

Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.
2022. okt. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%
nekem is így járt egy fiatal anyuka ismerősöm, nem sikerült tökéletesre összehozni az elképzelését, kicsit csálék lettek a betűk a kislánya tortáján. egyrészt igazat is adok, de másrészt azt mondom hogy valamennyire elnézhető is részükről mert ez egy képzőművészet és ha foglalkoztál bármi ilyesmivel egyértelmű hogy nem minden sikerülhet tökéletesre. ezzel jár a home made dolog.
2022. okt. 2. 22:46
 22/74 A kérdező kommentje:
Az ilyesmi nem zavarna, előfordulhat, hogy valami nem tökéletesre sikerül. De itt az zavar, hogy nem olyan lett, amilyet kértem, és elküldi a képet, hogy kész. Az ő szemét hogyhogy nem zavarja? Énis vállalkozó vagyok, de a pofámról lesülne a bőr, ha nem azt küldeném, amit kértek…
2022. okt. 2. 22:50
 23/74 anonim ***** válasza:
36%
nagyobb eltéréseknél simán érthető a háborgásod, hisz pont ezért küldtél saját elképzelést. a leghasonlóbbat kellett volna létrehoznia
2022. okt. 2. 22:57
 24/74 A kérdező kommentje:
Nagy az eltérés, tekintve, hogy 2 színből az egyik nem stimmel. És apró részletek sem, de az a legkisebb.
2022. okt. 2. 23:02
 25/74 anonim ***** válasza:
93%

Azért azt tudni kell, hogy a mai telefonok többsége SZÁNDÉKOSAN nem színhelyesen fényképez, a másik felének meg a nagy része nem szándékosan, hnaem szimplán sz..r.

De az egésztől függetlenül, én nem hiszem, hogy erre tudunk érdemben úgy válaszolni, hogy nem látunk egy képet az elképzelésedről és az elkészült termékről. A leírásod alapján tűnhet ez egy jogos panasznak is a részedről, meg tűnhet úgy is, mintha csak hisztiznél egy árnyalatni különbségen, de hát nem tudok dönteni, mert nem látjuk.

2022. okt. 2. 23:38
 26/74 anonim ***** válasza:
100%

Mutatsz képeket? Kíváncsi lennék.

Ui.: én megértem, hogy zavar. Ezt most fizesd ki, de legközelebb nagyon egyértelműen add tudtára a cukrásznak, hogy pontosan olyat színeket szeretnél, mint a képen.

2022. okt. 2. 23:41
 27/74 anonim ***** válasza:
92%

Szia.Egyet is értek veled és nem is.Nem hallottuk a másik oldalt, ill. nem tudom mennyire konkretizáltátok le a színeket ill.Ő mit mondott mennyire tud hasonlót.Amúgy amit a 13-as válaszoló a válasz 2. felében írt, az teljesen igaz.Nagyon sok alapanyagot,színezőt itthon nem is lehet kapni, mert nem lehet forgalomba helyezni.Írásban történt a megrendelés? Rendes kis műhely,hivatalos? Nyugtát kaptál? Ha az utóbbi 2-re nem a válasz, akkor azért annyira ne csodálkozz....Mostanában nagyon sokan otthon csinálnak tortákat,amivel mindaddig nincs gond, amíg ismerősöknek,rokonoknak és barátoknak készíti....nem is sajnálom senkitől....de ha már idegeneknek is szeretne készíteni, és úgy gondolja, -akár mellékállásban -megérné neki,akkor vegye a fáradságot,hogy igyekszik valahogy hivatalossá tenni...

Úgy gondolom, a színbeli nagy eltérés nagy hiba, ha valamiben nem bitos a készítő, kommunikáljon a megrendelővel, lehetőleg írásban!

2022. okt. 2. 23:42
 28/74 anonim ***** válasza:
100%

"de ha már idegeneknek is szeretne készíteni, és úgy gondolja, -akár mellékállásban -megérné neki,akkor vegye a fáradságot,hogy igyekszik valahogy hivatalossá tenni..."

Hidd el, mindenki jobban jár, ha nem teszi hivatalossá. Ma ezt mellékállás szintjén, leadózva, minden szabálynak megfelelve nem lehet nyereségesen űzni, kivéve ha tényleg horror áron csinálod. Sőt, nemhogy most, évekkel ezelőtt sem lehetett, a mai alapanyag áraknál meg egyenesen vicc lenne az egész.

2022. okt. 2. 23:57
 29/74 anonim ***** válasza:
93%
Nem értek veled egyet...Pontosan tudom, hogy működik.Abban egyetértünk, ha nem jó minőségű munkát,normális alapanyagokkal készítve ad ki a kezéből akkor inkább ne csinálja és maradjon a házi süti,család-barátok-ismerősök háromszögben...
2022. okt. 3. 00:11
 30/74 anonim ***** válasza:
85%

15 ezer egy egyedi tortáért nem is sok. Nézd már meg az árakat!

[link]

Nem mondom, nekem sok lenne, ezért én készítem a gyerekeimnek a tortákat és mindig fergeteges sikere van!

Nálatok sem fog a megajándékozott sírva fakadni.

Örülj, hogy ennyivel megúszod az egyedi, pillangós tortádat, ami nyilván nem püspöklila!

2022. okt. 3. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!