Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem ki, akkor én...

Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.
2022. okt. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
95%
Egyertelmunek kellett volna lenned hogy teljesen azonosat akarzs. Egy cukrasz muvesz, ennyi mozgastere teljesen termeszetes hogy van
2022. okt. 2. 20:44
 12/74 anonim ***** válasza:
94%
Ha nekem nem fizettedvolna ki biztos hogy a fejedhez vágtam volna az biztos! rá ment a pénze az ideje..! Remélem hogy híredmegy arra felé
2022. okt. 2. 21:02
 13/74 anonim ***** válasza:
96%

Ja, nem a dekorcukor a más rajta, hanem a pillangó színe🤦🤦

A képet meg gondolom Pinterestről szedted és eredetileg valami amerikai vagy japán cukrász készítette, amilyen kellékekhez Magyarországon nincs hozzáférés.

2022. okt. 2. 21:30
 14/74 anonim ***** válasza:
94%
Méghogy a vállalkozónak nincs fönöke, sok ilyen elmebeteggel kell kinlódniuk
2022. okt. 2. 21:59
 15/74 anonim ***** válasza:
85%
Ezt már ki kell fizetned ha tetszik ha nem. És legközelebb nem rendelsz tőle. Ennyi. Sztem már sokan jártak hasonlóan. Méreg méreg de ez van.
2022. okt. 2. 22:17
 16/74 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a többség szerint teljesen rendben van, hogy kérek valamit és nem azt kapom! Szuper! Akkor innentől kezdve majd én is így fogok dolgozni :) Örülök, hogy ilyen megértőek a magyarok.
2022. okt. 2. 22:29
 17/74 A kérdező kommentje:
11 egyértelmű voltam.
2022. okt. 2. 22:29
 18/74 A kérdező kommentje:
14es nem, Magyarországon ugyanúgy kapható rózsaszín fondant, ahogy lila is. Ha egy fehér-rózsaszín tortát kérek, de egy fehér- lilát kapok, mert annyira trehány, hogy felhasználja a meglévőt, ahelyett, hogy venne, és ehhez nem bólogatok, akkor debil vagyok, értem..
2022. okt. 2. 22:32
 19/74 A kérdező kommentje:
13! Neki fog híre menni, ha kiteszem az oldalára, hogy mit kértem és mi lett a végeredmény :)
2022. okt. 2. 22:33
 20/74 A kérdező kommentje:
16 Kifizetem, de végülis 5 ezressel is fizethetnék 15 helyett, hisz csak egy kicsit más az 5 ezres nem? Legyünk megértőek…
2022. okt. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!