Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem ki, akkor én...

Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.
2022. okt. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
77%
Milyen alkalomra rendelted? Akié a torta lett, mit szólt, tetszett neki vagy csalódás volt neki is?
2022. okt. 3. 10:10
 52/74 anonim ***** válasza:
100%

27-es vagyok.Rendelhetsz magánszemélytől , én is az vagyok, de minden hivatalos.Én igyekszem mindent átbeszélni a megrendelővel írásban(bármennyire is sokszor telefonon szeretnének egyeztetni, azt is leírom).Ha valamit valami oknál fogva nem tudok megcsinálni, minden esetben jelzem felé és írom a lehetőségeket is, hogy-hogy tudnám megoldani, hogy tetszen neki is...Sokszor kapok olyan képet amin nem szép a torta, csak a stílus tetszik neki, ebben az esetben sokszor én keresek hasonló tortáról képet, és egyeztetünk, hogy az tetszik-e vagy mit lehetne felhasználni díszítés szempontból az Ő tortáján... Lehet én gondolom túl és én vagyok a maximalista :-D :-D Azért némi rugalmasságot a díszítésben én is szoktam kérni, mert minden cukrász keze(szépérzéke)más, pláne egyedi tortánál.A drasztikus színbeli eltérés azért gáz....

" Elmondtam neki, hogy a képet azért küldtem, mert ezzel jeleztem, hogy milyen tortát szeretnék, nem gondoltam, hogy részletesen le kell írnom, hogy köralakú legyen, fehér stb, úgy gondoltam, hogy a kép elegendő…"

Persze te is leírod neki, de én úgy gondolom(csinálom)hogy zárásként írok egy összegzést és mikor ezt írásban visszaigazolja árral egütt,onnantól "él" a rendelése...

2022. okt. 3. 10:38
 53/74 anonim ***** válasza:
89%
38.-nak.Hát, azért ez nem minden esetben van így, sőt....Sok esetben borzasztó (számomra) amit kiad egy cukrászda a kezéből...nekem nem lenne pofám olyat adni a megrendelőnek....
2022. okt. 3. 10:46
 54/74 anonim ***** válasza:
82%
Nevetséges vagy...
2022. okt. 3. 15:09
 55/74 A kérdező kommentje:
Akik lehülyèznek, azoktól kérdezném, hogy ha nektek nem azt küldik, amit rendeltek, akkor is tapsikoltok?
2022. okt. 3. 15:46
 56/74 anonim ***** válasza:
88%
Nem, de nem is vergődünk a gyk-n, hanem példának okáért azonnal visszajelzünk az eladónak, hogy a kép nem stimmel.
2022. okt. 3. 16:50
 57/74 A kérdező kommentje:
56 igen? Itt a többség nem ezt gondolja, hanem jóvanazúgy.
2022. okt. 3. 20:07
 58/74 A kérdező kommentje:
56 egyébként mi az, hogy vergődés? Feltettem egy kérdést, nem hiszem, hogy vergődtem. A készítőnek meg màr hiába jeleztem volna az utolsó pillanatban nem csinált volna egy új tortát..
2022. okt. 3. 20:11
 59/74 anonim ***** válasza:
100%
nem 56-os vagyok, csak nem tetszik sokaknak az elégedetlenkedésed szerintem, hogy hangot adsz itt neki. valamennyire érthető mert mindenki azt akar kapni amit elvárt, csak abban van a különbség ki mennyire fogadja jól-rosszabbul az eltéréseket. te ebből tanultál, tudod hogy többé vele nem üzletelsz, ne rágódj ezen annyit. az elején kell mondani legközelebb hogy részletesen színek forma megegyezőt szeretnél, szóljon ha valamit nem tud megvalósítani ugyanúgy stb.
2022. okt. 3. 20:16
 60/74 anonim ***** válasza:
100%
>> mert mint látod nem mindenkinek minden olyan egyértelmű, és szóból ért az ember
2022. okt. 3. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!