Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?
27-es vagyok.Rendelhetsz magánszemélytől , én is az vagyok, de minden hivatalos.Én igyekszem mindent átbeszélni a megrendelővel írásban(bármennyire is sokszor telefonon szeretnének egyeztetni, azt is leírom).Ha valamit valami oknál fogva nem tudok megcsinálni, minden esetben jelzem felé és írom a lehetőségeket is, hogy-hogy tudnám megoldani, hogy tetszen neki is...Sokszor kapok olyan képet amin nem szép a torta, csak a stílus tetszik neki, ebben az esetben sokszor én keresek hasonló tortáról képet, és egyeztetünk, hogy az tetszik-e vagy mit lehetne felhasználni díszítés szempontból az Ő tortáján... Lehet én gondolom túl és én vagyok a maximalista :-D :-D Azért némi rugalmasságot a díszítésben én is szoktam kérni, mert minden cukrász keze(szépérzéke)más, pláne egyedi tortánál.A drasztikus színbeli eltérés azért gáz....
" Elmondtam neki, hogy a képet azért küldtem, mert ezzel jeleztem, hogy milyen tortát szeretnék, nem gondoltam, hogy részletesen le kell írnom, hogy köralakú legyen, fehér stb, úgy gondoltam, hogy a kép elegendő…"
Persze te is leírod neki, de én úgy gondolom(csinálom)hogy zárásként írok egy összegzést és mikor ezt írásban visszaigazolja árral egütt,onnantól "él" a rendelése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!