Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, az emberek...

Mit gondoltok, az emberek hány százaléka eszik szemét kaját?

Figyelt kérdés
Próbálok egészségesen étkezni, miután elkezdtem odafigyelni, lesújtó a tapasztalatom. Nem is tudom hogy maradtam életben azok után, amiket fiatal koromban ettem nap mint nap, nincs más jobb szó rájuk mint mérgek. Az emberek 70-80 %-a a meglátásom szerint felfoghatatlanul egészségtelenül étkezik, így sajnos nem csodálkozom hogy ennyi beteg ember van Magyarországon. Hogy lehetne az emberekben tudatosítani, hogy az étkezés az egyik, ha nem a legfontosabb alapszükséglet az életben? Ha ez nincsen rendben, az életünk alapjának a dolgai nem fognak működni úgy ahogy kellene.
2021. dec. 18. 22:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
75%
2021. dec. 18. 22:58
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
Eleve aki csirket eszik az mar szemetet eszik, pedig az emberek nagy resze eszi ezt a szemetet es meg van rola gyozodve, hogy hu de egeszseges (feher, sovany hus) :)))
2021. dec. 18. 23:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Miért engedik azt a sok mérget az áruházakban? Miért nincs összefogás a politikusok részéről ennek elkerülése érdekében? Van olyan ország a világon, ahol megpróbálták az emberek jólétét támogatni ilyen alapvető szinten, oktatással és tájékoztatással?
2021. dec. 18. 23:00
 4/22 A kérdező kommentje:
A csirkével nem lenne probléma. Egyszer láttam egy csirkefarmot, egymás hegyén-hátán szerencsétlenek, intenzív tenyésztésben egy nagy bodegában, na ezzel van a probléma.
2021. dec. 18. 23:02
 5/22 anonim ***** válasza:
48%
Ne zavarjon ez teged ... ha megteheted taplalkozz egeszsegesen, a tobbiek majd esznek egeszsegeset amikor korhazba kerulnek :)
2021. dec. 18. 23:04
 6/22 A kérdező kommentje:
Egészségesen táplálkozni nem drága, sőt, de némi gondolkodás és időt igényel.
2021. dec. 18. 23:06
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

A fő probléma az, hogy sokan nem is tudják, hogy egészségtelenül esznek, ha pedig valaki próbál rávilágítani akkor átmennek tagadásba.

Pl a szüleim, akik csak kolbászon meg szalonnán élnek, hisz az jó, azt a Schobert Norbiék is esznek :D Ők soványt húst egyáltalán nem fogyasztanak, annak nincs íze… Anyám mindent zsírral főz, nem kevéssel, alig tudok náluk megenni valamit. Az agyoncukrozott gyümölcsjoghurt pedig szerintük diétás és egészséges mert az csak joghurt… és ezt úgy kb holnapig tudnám sorolni.

2021. dec. 18. 23:39
 8/22 A kérdező kommentje:
#7 Ilyen körülmények között felnőve, nekem is nehéz rávenni magam hogy normális kaját egyek.
2021. dec. 18. 23:42
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
Attól még hogy te egészséges életmódra váltottál, nem kell rögtön Messiás szindrómásként megváltani az emberiséget. Törődj a magad dolgával, jobb lesz neked is és másoknak is.
2021. dec. 19. 05:08
 10/22 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is 75% körül. De nem csak csirkehús miatt, hanem a nagyüzemi tartási körülmények miatt, a többi E-t tartalmazó élelmiszerről nem is beszélve. Szóval, régen hiába ettek fűszeresen és zsírosan, mégis egészségesebbek maradtak, mint ezektől a mai műkajáktól.
2021. dec. 19. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!