Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.2022. okt. 2. 20:13
1/74 anonim válasza:
Ha neked ilyen apró részletek szamítanak, akkor kajtass fel 60 féle boltot te, hogy piros pillangó helyett rózsaszínt kapj.
2/74 A kérdező kommentje:
Ez nem egy apró részlet. Ennyi erővel akkor én is mondhatnám, hogy csak 5 ezret adok érte, mert 10 ezerért sokkal többet kell dolgoznom.
2022. okt. 2. 20:22
3/74 anonim válasza:
Ha ez egy rendes cukrászda, nem csak szemét vagy, de törvényszegő is. A megrendelés vásárlási kötelezettséget jelent.
Nem tudom milyen kő alatt kell élni ahhoz, hogy az ilyen érdektelen részletekben történhet eltérés, mint a dekorcukor színe.
4/74 anonim válasza:
És ha megkérdezte volna, hogy jó lesz-e, így meg úgy ehelyett, mert nincs neki készleten az a szín, egy 100km-el arrébbi üzletben esetleg van, te lettél volna a legjobban a felháborodva, ha kifizetteti veled az üzemanyagot.
És egyébként mondtad, hogy csakis kizárólag úgy nézhet ki, olyan színben, mint a képen, mert amúgy nem kell?
Érdekelne a megrendelés párbeszéde.
5/74 anonim válasza:
Akkor kultúrember módjára megkéred, hogy az eltéréseket javítsa ki, mert mindennek van jelentősége a tortán, a pillangó színének is és utána szépen kifizeted, ahogy illik!
7/74 A kérdező kommentje:
Nem cukrászda, egy magánszemèly. Ha elküldök egy fényképet, hogy ezt a tortát szeretném az nem egyértelmű? Ti sem vagytok felháborodva, ha rendetek a neten egy fekete cipőt, de rózsaszínt küldenek?
2022. okt. 2. 20:37
8/74 A kérdező kommentje:
3. Nem dekorcukorról van szó..
2022. okt. 2. 20:37
9/74 A kérdező kommentje:
4. Ha közölte volna, hogy nem tudja vállalni, mert nincs meg hozzá az eszköztára, akkor megköszönöm és mástól rendelem meg!
2022. okt. 2. 20:38
10/74 anonim válasza:
Az ő telefonján vagy notebookján másképp lehettek kalibrálva a színek. Örülj, hogy nem fekete-fehérben nézte.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!