Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem ki, akkor én...

Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.
2022. okt. 2. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
83%

Biztos megnézte, nem véletlenül rendelt nyomott áron háztól.

2022. okt. 3. 00:21
 32/74 anonim ***** válasza:
96%

Töltsd már fel valahova a két képet, mutasd meg, ez így csak vaktában hőbörgés.

Mellesleg a rózsaszín/lila egyáltalán nem akkora különbség, csal a fényképezőgép is, nyilván nem műteremben fotózott, nem is láttad még előben, tök feleslegesen buksz ki.

Én szimplán rákérdeztem volna, hogy figyi már Marcsi, élőben is ennyire lila a torta? Csak mert eredetileg rózsaszínben állapodtunk meg.

Mit kell ezen ennyit görcsölni?

2022. okt. 3. 00:38
 33/74 anonim ***** válasza:
94%

"15 ezer egy egyedi tortáért nem is sok. Nézd már meg az árakat!"

Nem bizony, pont erről beszéltem, hogy ez rendesen leadózva meg minden szabályt és előírást betartva horror ár lesz.

Az általad linkelt torta is 32 ezer. Nem tudom hogy vagytok vele, kifejezetten jól keresek, de én nem akarnék ennyiért tortát venni.

2022. okt. 3. 00:41
 34/74 anonim ***** válasza:
77%
"13! Neki fog híre menni, ha kiteszem az oldalára, hogy mit kértem és mi lett a végeredmény :)" - nem, magadat égeted a halálba nagy nyilvánosság előtt.
2022. okt. 3. 03:22
 35/74 A kérdező kommentje:
Leadózva persze :D Ez egy 12 szeletes sima csokitorta lett volna, fehér rózsaszín színben, semmi extra. Nem árnyalatbeli eltérés zavar, hanem, hogy más színű lett, de titeket biztos nem zavarna, akkor velem van a baj. Szevasztok.
2022. okt. 3. 04:57
 36/74 A kérdező kommentje:
Màtól alkotói szabadság címen én is teljesen más színű terméket fogok gyártani, mint amilyet a megrendelő kér. Ha valakinek nem tetszik, majd ide küldöm egy kis okításért, hogy mekkora debil.
2022. okt. 3. 05:06
 37/74 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, vagy előtted áll a lehetőség hogy cukrászszalonban csináltass tortát 40 ezerért és akkor tökéletesen olyan lesz amilyet akarsz.

Gondolom te mindenből a legmagasabb minőséget használod a munkáid során, nem spórolsz az anyaggal, emellé még olcsó is vagy. Igaz?

2022. okt. 3. 06:16
 38/74 anonim ***** válasza:
90%
ha semmi extra akkor miėrt nem rendes cukråszdåban csináltatad? ott olyat kapsz amilyet te szeretnėd .
2022. okt. 3. 06:30
 39/74 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sokan nem tudnak különbséget tenni a színek között, illetve definiálni. Rózaszín, sötét rózsaszín, mályva, tüdő, világoslila, lila, ciklámen, magenta, óh, milliónyi van. Kép alapján a mai csillióbillió féle színkalibrálás mellett az egyik telefonon így, a másikon úgy látszik. Ugye emlékeztek arra a ruhás képre is, amin valaki kék-aranynak, mások meg fekete-halványkéknek látták a ruhát. (Nem biztosak a színek, csak példa). Ebből akkor lehetett patáliát csapni, ha piros helyett zöldet kapsz.

Így csak egy unintelligens, kontrollmániás pszichopata nyilatkozik meg. Szerencsére vannak, akik igencsak jók a határmeghúzásban, és az ilyen vevőre nincs szükségük. Mellesleg magánszemélytől rendelted, pláne ne háborogj.

2022. okt. 3. 06:31
 40/74 anonim ***** válasza:
93%
Mi értelme a kérdésnek? Se a konkrét párbeszédről nem írtál, ki mit hogy mondott, sem kép nincs a kívánt és a valós tortáról. Úgyhogy igazad van, vagy nincs igazad.
2022. okt. 3. 06:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!