Ha nem fizetem ki, akkor én vagyok a szemét?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy tortàt, elküldtem róla egy fényképet, azzal a szöveggel, hogy ezt a tortát szeretném elkészíttetni. A készítője küldött fényképet a kész tortáról, ami nyilván hasonló, mint amit én kértem, de nem teljesen. Pl más színű a pillangó is rajta és van több eltérés. Nem értem, hogy ha nem tudja megcsinálni azt, amit kértem, akkor miért vállalja el és miért nem ciki neki, hogy nem ugyanolyan, mint amit kértem. Nagyon mérges vagyok.2022. okt. 2. 20:13
41/74 NTBS válasza:
Részben. Te rendelték valamit. Ő csinált valamit. Hogy a kettő nem egyezett, arról ki tehet nem tudom. Nyílván fotó alapján könnyebb lenne állást foglalni. A jövőre nézve mondom, hogy a megoldás egyedi tortát csak cukrászdában rendelj ne háztól. De sajnállak, hogy pórul jártál.
42/74 anonim válasza:
Azért én megnézném a cukrász telefonján, hogyan mutat az a szín, amit átküldtél neki. Különben láttad élőben a tortát? Mert ha rossz fényviszonyok között fotózta, akkor az élénk rózsaszín simán lehet képen foslila.
Mi most felújítunk, és ugyanaz a csempe totál más színű élőben, az én telefonomon, a párom telefonján, és még a laptopon is.
43/74 anonim válasza:
A kérdező tipikusan az a fajta aki szerint csak fekete és fehér van. Sajnálom, szörnyű lehet így élni. Van rá természetesen megoldás, de nem az, hogy szidod a másikat, és ehhez keresel csapatot.
44/74 anonim válasza:
Ez max akkor probléma ha egy babaváró bulit tartó szülő vagy aki tortával akarja jelezni a csaladban v apukanak hogy lánya lesz és rózsaszín helyett lila lesz a dekoráció , akkor aztán lehet gondolkodni h milyen nemű lesz a gyerek 🤔😂
45/74 anonim válasza:
Én ezért szeretek rendes cukrászdából rendelni, igaz nagyon drága úgy, de a feketén dolgozó olcsó pénzért torták sosem a minőségről voltak híresek, mit gondolsz hogy tudja olcsón adni? Nyilván mert alapanyagokon spórol, mert még haszon is kell hogy legyen.
46/74 anonim válasza:
Ha minőségi tortát akarok mindig magánszemélytől rendelek. Gyönyörű, egyedi, finom dizájn tortát tudnak az itteni vállalkozók.
Sajnálom h a kérdező most nem elégedett.
47/74 anonim válasza:
Szépek szoktak lenni de izre sosem az igaziak
48/74 anonim válasza:
Akkor az én torta készítőm ügyes, még a tej tojás mentes tortája is finom
49/74 A kérdező kommentje:
Na természetesen kifizettem. Elmondtam neki, hogy a képet azért küldtem, mert ezzel jeleztem, hogy milyen tortát szeretnék, nem gondoltam, hogy részletesen le kell írnom, hogy köralakú legyen, fehér stb, úgy gondoltam, hogy a kép elegendő… Ő azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem vagyok elégedett, de szerinte teljesen mindegy a pillangó színe és úgy gondolta, hogy így is tetszeni fog (mert szerinte szép). Igazatok van, a jövőben nem rendelek magánszemélytől… Részemről lezártam.
2022. okt. 3. 10:03
50/74 anonim válasza:
rendelhetsz csak megbízhatótól, és akinek az elején tisztázod hogy minden részlet, szín ugyanolyan legyen, vagy amennyire megvalósítható részéről. cukrászdákkal is sokan elégedetlenkednek nem csak magánemberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!