Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Ha te ennyire okos vagy, nevezz el egy ételt, mutass példát. Kezdheted a vegán töltöttkápasztával. Hajrá.
Idióta, rosszindulatú barom. Neked nincs családod? Vagy valakid akivel foglalkozhatnál? Vagy magaddal nem akarsz foglalkozni? Mert most csak másokkal foglalkozol, neked nincs életed? Te biztos valami nőtlen 40+-os szűz faszi vagy. Azoknak nincs ennyire életünk, pont mint neked.
"Ha te ennyire okos vagy, nevezz el egy ételt, mutass példát. Kezdheted a Vegán töltöttkápasztával. Hajrá."
Ez még elmegy, hiszen hús nélkül is lehet káposztába való tölteléket készíteni. Ellenben egy Lacipecsenye még véletlenül sem készülhet padlizsánból, vagy karfiolszeletből. A lacikonyhában sült padlizsán/karfiol az persze már egészen más.
72-es!
Te is itt irogatsz és azzal foglalkozol, ami láthatóan idegesít. Akkor neked sincs életed? Ha nincs véleményed arról, ami a kérdésben szerepel, vagy nem tudod a választ, akkor egyszerűen csak ne írj semmit. Egyszerű kíváncsiságból feltett egy kérdést valaki és ez az oldal erre való. Egyébként a ze gondolkodásod szerint senkinek semmivel nem KELL foglalkozni, akkor mindenki egész nap otthon meditáljon magában?
"Az elején azt se fogta fel, hogy van, aki betegség miatt nem ehet húst és annak igenis hiányzik az íze."
Ebben sajnos igazad van. De én hibáztam hogy nem úgy fogalmaztam a kérdést.
"A válaszolók nagy részét szintén nem érdekli, ki hogyan nevezi el az ételt."
Ez viszont már baj. Mert ha Gundel Károly eltudta nevezni a saját készítésű palacsintáját, akkor ti is tudnátok nevet adni a saját szátok ízére megváltoztatott ételeiteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!