Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!

#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/304 A kérdező kommentje:
70. Akkor még egyszer. Nem azzal van baj hogy nem esztek húst, tojást, tehéntejet. Hanem olyan nevet adtok az saját ételeiteknek, amit már egyszer kitaláltak. Igen, vannak olyan ételek amiknek egy fontos összetevőjének kicserélése megváltoztathatja az adott étel jellegét.
2022. máj. 12. 12:13
 72/304 anonim ***** válasza:
91%

Ha te ennyire okos vagy, nevezz el egy ételt, mutass példát. Kezdheted a vegán töltöttkápasztával. Hajrá.

Idióta, rosszindulatú barom. Neked nincs családod? Vagy valakid akivel foglalkozhatnál? Vagy magaddal nem akarsz foglalkozni? Mert most csak másokkal foglalkozol, neked nincs életed? Te biztos valami nőtlen 40+-os szűz faszi vagy. Azoknak nincs ennyire életünk, pont mint neked.

2022. máj. 12. 12:33
 73/304 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok vegán, de ku.rvára nem érdekel, ki mit eszik vagy minek nevezi. Ha ezt szeretik csinálják. Van annyi eszem, hogy ezen nem akadok fent. Neked nincs.
2022. máj. 12. 12:36
 74/304 A kérdező kommentje:

"Ha te ennyire okos vagy, nevezz el egy ételt, mutass példát. Kezdheted a Vegán töltöttkápasztával. Hajrá."

Ez még elmegy, hiszen hús nélkül is lehet káposztába való tölteléket készíteni. Ellenben egy Lacipecsenye még véletlenül sem készülhet padlizsánból, vagy karfiolszeletből. A lacikonyhában sült padlizsán/karfiol az persze már egészen más.

2022. máj. 12. 12:43
 75/304 anonim ***** válasza:
35%

72-es!

Te is itt irogatsz és azzal foglalkozol, ami láthatóan idegesít. Akkor neked sincs életed? Ha nincs véleményed arról, ami a kérdésben szerepel, vagy nem tudod a választ, akkor egyszerűen csak ne írj semmit. Egyszerű kíváncsiságból feltett egy kérdést valaki és ez az oldal erre való. Egyébként a ze gondolkodásod szerint senkinek semmivel nem KELL foglalkozni, akkor mindenki egész nap otthon meditáljon magában?

2022. máj. 12. 12:47
 76/304 anonim ***** válasza:
96%
Nem azzal van a baj, hogy kérdést tesz fel, hanem hogy rosszindulatú és láthatóan provokálni akar. Olvasd vissza a válaszait. Az elején azt se fogta fel, hogy van, aki betegség miatt nem ehet húst és annak igenis hiányzik az íze. A vàlaszolók nagyrészét szintén nem érdekli, ki hogyan nevezi el az ételt. Mégse értette még meg és még mindig ezen van fennakadva.
2022. máj. 12. 13:03
 77/304 A kérdező kommentje:

"Az elején azt se fogta fel, hogy van, aki betegség miatt nem ehet húst és annak igenis hiányzik az íze."

Ebben sajnos igazad van. De én hibáztam hogy nem úgy fogalmaztam a kérdést.

"A válaszolók nagy részét szintén nem érdekli, ki hogyan nevezi el az ételt."

Ez viszont már baj. Mert ha Gundel Károly eltudta nevezni a saját készítésű palacsintáját, akkor ti is tudnátok nevet adni a saját szátok ízére megváltoztatott ételeiteknek.

2022. máj. 12. 13:13
 78/304 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások.
2022. máj. 12. 13:29
 79/304 anonim ***** válasza:
91%
Elmondom újra sokadszorra én nem vagyok vegán. Nem érdekel hogy nevezik el az ételeket. Neked is ezt kéne tenned.
2022. máj. 12. 13:29
 80/304 A kérdező kommentje:
79. Attól hogy téged nem érdekel a probléma, engem még érdekelhet.
2022. máj. 12. 13:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!