Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
301/304 anonim válasza:
300-as!
"Ha szerinted a vegetáriánust és a vegánt a motiváció különbözteti meg, akkor fingod sincs a két szó jelenlétéről."
A hozzászólásod másik részéhez:
Én olvastam ezzel kapcsolatos kutatási eredményeket, csak most nem fogom megkeresni. Nem érdekel annyira ez a téma, egyik oldalon sem állok, mindent eszem.
302/304 anonim válasza:
Oké, én meg már láttam ufókat. Ez így kb ugyanannyit ér. Egyébként kutatás már mindenről és annak ellenkezőjéről is van. Tehát még ha van is ilyen kutatás, amely szerint a karnivor étrend egészséges, önmagában semmit nem ér. El is kell olvasni ám azt a kutatást, hogy tényleg arról van-e szó benne és nem elég csak az absztraktot meg a konklúziót olvasni. De persze erre sincs ideje senkinek, tudom. :)
303/304 anonim válasza:
302-es!
Akkor ebben egyetértünk, pont ezt írtam, hogy mindenről és az ellenkezőjéről is vannak kutatások, szakvélemények.
Mivel én nem akarok karnivor étrenden élni, nem mélyedtem jobban bele, elnézést kérek! Sőt, millió dolog van még, amivel szintén nem tudok komolyabban foglalkozni.
304/304 anonim válasza:
Semmi gond, örülök hogy nem érdeklődsz ezután a szörnyűség után. Csak tisztázni akartam, hogy ez olyan szinten veszélyes hülyeség, hogy viccnek is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!