Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Én csak azt nem értem miért mindig az ilyen primitív szaroknak, mint a kérdező van ennyi energiájuk.
Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat.
293!
Ja, akkor még leírni sem tudja az intelligens filozófia professzor úr.
Én csak azt nem értem miért mindig az ilyen primitív szaroknak, mint a kérdező van ennyi energiájuk.
Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat.
De a te Pödöröd éppen azt állítja, hogy a kalóriák nem számítanak, csak szénhidrát ne legyen.
Olyan tanulmányt meg a büdös életben nem tudsz mutatni, ami a karnivor étrendet igazolná. Ilyen szakvélemény nem létezik. De ha tudsz ilyet, kíváncsian várom. A vegànság, illetve egész pontosan a növényi étrend nagyon sokaknál az egészségről szól, az etikai rész pedig csak másodlagos.
296-os!
A vegánság etikai célból jött létre. Aki nem ezért eszik csak növényi ételt, az nem vegán, hanem mondjuk vegetáriánus. Ha vegánnak nevezi magát, akkor ott tartunk, amiről az eredeti kérdés is szól. Miért nevezi magát vegánnak, aki nem vegán, csak úgy néz ki?
A hozzászólásod másik részével meg az a helyzet, hogy nem fogom előkeresni az ezzel kapcsolatos tanulmányokat, mert nem érek rá ilyenekre. Nem akarok meggyőzni sem senkit, majd utánanéz az, akit érdekel.
Van carnivore Facebook csoport, ott pl lehet bizonyítékokat keresni.
298-as!
Semmiképpen nem vegánoknak, vegetáriánusoknak, vagy
a betegségüknek ami miatt nem ehetnek húst, biztos van valami neve.
Pl aki nem lát, az nem azért nem vezet autót, mert környezetvédő, hanem azért, mert látássérült.
Ha szerinted a vegetáriánust és a vegánt a motiváció különbözteti meg, akkor fingod sincs a két szó jelenlétéről.
Tehát állítasz valamit, de nincs időd bizonyítékot keresni rá. Akkor mégis mi alapján ez a véleményed? Beléptem kíváncsiságból egy carnivore fb csoportba, elég nagy, kb 90 ezer ember van benne. Na, bizonyítékot ott sem találtam, mert hozzád hasonlóan senki egy büdös tanulmányt nem linkelt, csak tolta a hülyeséget. A teljesértékű növényi étrend fb csoportban például szokás tanulmányokat küldeni, elég érdekes. Egyébként minden második poszt arról szól, hogy állandó izomgörcs gyötri őket, biztos nagyon rendben van ez is. Ami amúgy azért van, mert a 0 ch bevitelük mellett nincs ami megkösse a szervezet számára nélkülözhetetlen vizet. De ezt nem írtam le nekik, mert úgyse fognák fel. Komolyan olyan szintű szellemi sötétséget láttam abban a csoportban, ami mellett ez az oldal az MTA tudományos konferenciájának tűnik. Emellett a baromság mellett még a Pödör féle low carb étrend is jó étrendnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!