Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!

#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/304 A kérdező kommentje:

"Attól még, hogy kicseréltek benne egy összetevőt, attól az még brassói. Tehát aki jobban belegondol, az igenis látja, hogy te csak kicseréltél benne egy összetevőt."

Újra kérdezem, a húson és a krumplin kívül miben tér el a brassói, hogy a szójától is brassói marad?

2022. máj. 17. 17:27
 212/304 A kérdező kommentje:
213. Mert a brassói megalkotója így döntötte el.
2022. máj. 17. 17:31
 213/304 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek adjunk neki igazat, vagy próbálkozzunk még észérvekkel? :DD
2022. máj. 17. 17:41
 214/304 A kérdező kommentje:
216. Ezek olyan messze vannak az észévektől, mint Makó, Jeruzsálemtől. 😂
2022. máj. 17. 17:51
 215/304 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem miért mindig az ilyen primitív szaroknak, mint a kérdező van ennyi energiájuk.

Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat.

2022. máj. 17. 17:59
 216/304 A kérdező kommentje:

"Másrészt: ha már szóba hoztad, vettünk egy éjjeliszekrényt, kicsit átalakítottuk és azt használjuk kisasztalnak a nappaliban. Asztalnak hívjuk, pedig gyárilag szekrény. Gondolom ez kiborító és sértő az asztal/szekrény feltalálójának hagyományai felé. 😂 De mi akkor se szeretjük bonyolítani a dolgokat vadidegenek kedvéért, szóval úgy nevezzük a dolgokat ahogy a legegyszerűbb leírni a funkciójukat."

Akkor nevezhetjük többfunkciós bútordarabnak is. Hiszen asztalkának is jó, meg szekrénykének is, jó. Mint ahogy az okostelefon is egy többfunkciós készülék. Számítógép, telefonnal kiegészítve.

2022. máj. 17. 18:05
 217/304 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a ponton már szinte biztos vagyok, hogy a kérdező csak kvara unatkozik és amúgy rohadtul nem is érdekli ki hogy nevezi az ételét😂
2022. máj. 17. 18:09
 218/304 A kérdező kommentje:

"Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat."

Miért lenne csak fehér ember? 😂

2022. máj. 17. 18:15
 219/304 anonim ***** válasza:
100%
129: a szójatokány legfeljebb gyüjtönév lehetne, ahogy a húsból készült tokány is az, rengeteg elkészítési módja van, ami mind tokány, csak más-más neve van.
2022. máj. 17. 18:16
 220/304 anonim ***** válasza:
100%

Na, itt van pár link húsból készült ételre, amit brassóinak nevezett el a kitalálója, ugyan van bennük hús meg krumpli, de az elkészítési módjában nincs semmi egyezö. Ilyenkor nem zavar a hagyomány?

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 17. 18:23
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!