Kérlek, soroljátok fel, ki milyen állat husát kostolta neg. És pár szóban a véleményeteket is, milyen volt? Melyikből ennétek a leginkább? Házi, és vadon élő állatok, az összes fajok lehetnek.
Afrikában valami patkányszerűség -nem patkány-, finom volt.
Királyrák, lobszter -finom.
Csiga -foghagymásan megsütve elmegy.
Béka foghagymásan, rántva -elmegy.
Kagyló -nem vagyok oda érte.
Különbőző tengeri halak - egyik-másik szuper.
Kígyó - elmegy.
Elán -valami antilopféle -finom.
Vaddisznó -elmegy.
Kecske -elmegy.
Marha, disznó, kacsa, liba, tyúk, gyöngytyúk, galamb , nyúl, stb. -elmegy.
#3 vagyok
Ja, meg ettem egyszer szöcskét. Mármint sütve. Sokkal jobb volt, mint amire számítottam.
Lóhús - Nekem nagyon bejött
Szarvashús - Ez is nagyon finom
Nyúl - Imádom.
Kecske - Nagyon finom grillezve, de nem kiadós
Kagyló - Nem nyert meg, iszapízű és szemcsés volt, valószínűleg rosszul elkészítve.
Harcsa - Legfinomabb halászlé amit eddig ettem
Tintahal - Túl rágós, de elmegy
Polip - Finom!
Pacal - Elmegy
Mangalica - Isteni!
A "klasszikus" baromfifélék-sertés-marha hármason kívül
- rák, ponty: nekem nagyon nem jött be
- juh, bivaly, vaddisznó, szarvas, tőkehal, pisztráng, pangus: ezek nagyon finomak voltak
- ló: ízletes volt, mint hús, de valahogy nem kaptam "kedvet" hozzá. Túlságosan is háziállat-kategória.
Köszönöm a válaszokat, látom, sokkal több állat fogyasztható,mint gondoltam volna. Én a következőket kostoltam meg : csirke, kakas, sertés, borju, marha
pulyka, juh, bárány, ürü, lud, kacsa, nyul, öz, medve, vaddisznó, béka, rák, vadgalamb, házi galamb, harcsa, ponty, keszeg, pisztrang. Azért számolom külön a juh, bárány és az ürüt,mert nagy külömbség van közöttük, akárcsak a borju és a marha között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!