Van fair-play? Tudom hogy, most nagyon meg fogom osztani a közösséget, de csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Ha egy kutya, (bika) vagy egy akármilyen állat legyen itt szó bármilyen állatról,
Tökéletesen megértem a dühödet kedves Kérdező!
Hasonlóképpen gondolkodok én is, mint Te!
A világ egyik legnagyobb igazságtalanságának tartom, hogy egy állatkínzásért, egy állat megöléséért nem azt kapja a tettes, amit megérdemelne.:-(
Piszkos világ ez...
míg ember él a Földön,addíg nem lesz fair-play! Az embereket ilyen szempontból sose fogom tudni megérteni. A bika csak a csordáját védelmezte, az embert behatolónak nézte, de aki terelte őket, annak tudnia kellett volna ezt.
"mi vagyunk a táplálék lánc csúcsán, mi mindent megtehetünk ész nélkül". Elszomorító :-(
Pár napon belül 2x is láttam a tv-ben kínzás: az első egy rituális szertartás,mikor 3 fekete tehénnek vágták le karddal a fejét. A másik, kapibarákat/vizi disznókat/egymás hegyén hátán a sivatagban bottal vernek agyon egyenként.Egymáshoz szorulva voltak,nem tudták mi történik velük. A kicsiket nem bántották csak a nagyokat. Nem tudom hogy kerültek oda a sivatagba,mert ezek víz mellett élnek. Spanyol adón volt :( Pár mp.-et néztem csak,nem bírtam :(
Ott van az állatok világnapja is.. nem hogy az állatokat tisztelné az emberiség, hanem ilyenkor van alkalom arra,hogy sorra lemászárolják őket. /kecskét ledobnak a toronyból/
Minden állatkínzót vag akik hagyományból ölnek így büntetnék meg: Alcatraz börtön/mint tudjuk egy kis szigeten van/, ott kitenni őket,és ússzanak a golden gate híd felé... tele van cápákkal, senki sem élte eddig túl aki onnan kiszabadult...Mert itt ugyanis már nem mi vagyunk az úr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!