Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kérlek, soroljátok fel, ki...

Kérlek, soroljátok fel, ki milyen állat husát kostolta neg. És pár szóban a véleményeteket is, milyen volt? Melyikből ennétek a leginkább? Házi, és vadon élő állatok, az összes fajok lehetnek.

Figyelt kérdés

#ehető állatok
2021. febr. 26. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Megint #3 vagyok

Én horgászok, tehát a legtöbb nem védett hal fajt már kipróbáltam. :)

2021. febr. 26. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Csirke, Pulyka, Kacsa

Liba, Vadliba, Vadkacsa, Gyöngytyúk, Fácán, Galamb, nyúl, vadnyúl, birka, kecske, marha, szarvas, őz, vaddisznó, kenguru, ló, rénszarvas, nutria, csiga, béka, szöcske, angolna, ponty, keszegfélék, harcsa, csuka, süllő, amúr, balin, pisztráng, lazac, tonhal, cápa, ördöghal, fekete kagyló, fésűskagyló, osztriga, rákfélék, polip, tintahal.

Nutriát, csigát, rovarokat már nem akarok enni, egyébként nem volt rossz. Az osztriga nem igazán ízlett, a többit szeretem.

2021. febr. 26. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:

A legalapabb hármason kívül:

- szarvas: ez nagyon finom volt.

- lazac: ez elment.

- vmi Japán regionális hal (már nevét se tudom): elment

- birka: az egyik kedvencem lett

- kenguru: nekem túl véresre volt hagyva (Steak formájában készítették el), de amúgy lehet finom lenne.

2021. aug. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!