Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!

#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/304 anonim ***** válasza:
95%

Milyen sok kellemetlenség? Sose volt még kellemetlenségem ebből.

Hagyományos étel megálmodójával nem fogok találkozni, mert jellemzően rég nem élnek. Ha eljön kísérteni a szelleme, akkor ígérem megfontolom hogy mit mondok neki.

2022. máj. 17. 14:42
 172/304 A kérdező kommentje:

"Milyen sok kellemetlenség? Sose volt még kellemetlenségem ebből."

Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése.

"Hagyományos étel megálmodójával nem fogok találkozni, mert jellemzően rég nem élnek. Ha eljön kísérteni a szelleme, akkor ígérem megfontolom hogy mit mondok neki."

Legyen így.

2022. máj. 17. 14:52
 173/304 anonim ***** válasza:
88%

“ Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése.”

Az az ő kellemetlensége, nem az enyém

2022. máj. 17. 14:54
 174/304 anonim ***** válasza:
95%

"Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése"

Igen, és? Visszaugrottunk a korábbi kérdésemhez: miért kellene hogy érdekeljen hogy egy idegennek mi tetszik és mi nem? :D

Most pl kék felső van rajtam, bármikor összefuthatok egy olyan emberrel akinek nem tetszik ez a szín. És akkor mi van? :D

2022. máj. 17. 14:55
 175/304 anonim ***** válasza:
88%
Nem, hanem hogy ilyeneken bosszankodik😂 miért kéne érdekeljen?
2022. máj. 17. 15:06
 176/304 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem mondhatnád azt, nekem nem fájna.

Amúgy ha párhuzamot akarunk: a felsőtestemen hordom, tehát a funkciója felső - ugyanúgy ahogy a vegán brassóinak is a FUNKCIÓJA az hogy brassói. Ha a felsőmet a fejemre kötném pl, akkor változna a funkciója és kendőnek nevezném, pedig eredetileg nem annak gyártották.

(Amúgy azon kifejezetten sok vita tud lenni emberek között, hogy hol végződik a zöld és hol kezdődik a kék, szóval ebben meg semmi extra nincs hogy te zöldnek neveznéd, megszokott dolog.)

2022. máj. 17. 15:09
 177/304 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanis valóban sok hagyományt hagytunk magunk mögött, viszont azoknak a nevét sem vittük tovább egy másikra."

Ja, kivéve hogy a téli napfordulóhoz köthető pogány ünnepből megcsináltuk a karácsonyt. :D

Ha találkoznál azzal az 5 ezer éve élt sámánnal, aki kitalálta azt a pogány ünnepet, nem tudom mit szólna. :D

2022. máj. 17. 15:13
 178/304 A kérdező kommentje:
179. Mond már el hogy szerinted mitől brassói a Vegán brassói?
2022. máj. 17. 15:14
 179/304 anonim ***** válasza:
86%
Május 10 óta nem találtál magadnak semmi elfoglaltságot te vén bohóc?🤡
2022. máj. 17. 15:16
 180/304 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások.
2022. máj. 17. 15:16
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!