Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Milyen sok kellemetlenség? Sose volt még kellemetlenségem ebből.
Hagyományos étel megálmodójával nem fogok találkozni, mert jellemzően rég nem élnek. Ha eljön kísérteni a szelleme, akkor ígérem megfontolom hogy mit mondok neki.
"Milyen sok kellemetlenség? Sose volt még kellemetlenségem ebből."
Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése.
"Hagyományos étel megálmodójával nem fogok találkozni, mert jellemzően rég nem élnek. Ha eljön kísérteni a szelleme, akkor ígérem megfontolom hogy mit mondok neki."
Legyen így.
“ Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése.”
Az az ő kellemetlensége, nem az enyém
"Bármikor összefuthatsz még egy olyan emberrel akinek nem tetszik az adott étel elnevezése"
Igen, és? Visszaugrottunk a korábbi kérdésemhez: miért kellene hogy érdekeljen hogy egy idegennek mi tetszik és mi nem? :D
Most pl kék felső van rajtam, bármikor összefuthatok egy olyan emberrel akinek nem tetszik ez a szín. És akkor mi van? :D
Felőlem mondhatnád azt, nekem nem fájna.
Amúgy ha párhuzamot akarunk: a felsőtestemen hordom, tehát a funkciója felső - ugyanúgy ahogy a vegán brassóinak is a FUNKCIÓJA az hogy brassói. Ha a felsőmet a fejemre kötném pl, akkor változna a funkciója és kendőnek nevezném, pedig eredetileg nem annak gyártották.
(Amúgy azon kifejezetten sok vita tud lenni emberek között, hogy hol végződik a zöld és hol kezdődik a kék, szóval ebben meg semmi extra nincs hogy te zöldnek neveznéd, megszokott dolog.)
"Ugyanis valóban sok hagyományt hagytunk magunk mögött, viszont azoknak a nevét sem vittük tovább egy másikra."
Ja, kivéve hogy a téli napfordulóhoz köthető pogány ünnepből megcsináltuk a karácsonyt. :D
Ha találkoznál azzal az 5 ezer éve élt sámánnal, aki kitalálta azt a pogány ünnepet, nem tudom mit szólna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!